• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Sad opet sanja titulu

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine Zoran "Džimi" Marić odgovorio je na šampionsku pesmu navijača: "Ovaj tim može da se nosi sa 'večitima', ali sačekajmo da prođe prelazni rok".

 Novi Sad opet sanja titulu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nakon nekoliko sezona u koje su ulazili sa pričom o osvajanju titule, Novosađani su ove jeseni krenuli tiho i, ispostavilo se, nikad uspešnije.

Mladi tim Zorana "Džimija" Marića (na slici) oborio je klupski rekord u stotoj godini postojanja Vojvodine. U osam kola ostvarili su sedam pobeda. Izgubili su samo od Crvene zvezde, na svom "Karađorđu", koji je u subotu uveče zapevao igračima:

"Hoćemo titulu, hoćemo titulu".

Marićev tim čuo je poruku. Trener je u nedelju uveče govorio za Arenu sport o tome koliko je borba za titulu realan scenario.

"Sportski je nadati se najvišim rezultatima. Postoje dve dimenzije cele priče - jedna je da u ovom momentu imamo 21 bod i da smo pobedili u sedam utakmica od osam. Druga dimenzija je ta da kažemo: 'Da, pretendujemo da budemo šampioni'. To su različite stvari", oprezno je izjavio šef struke Novosađana.

Ipak, nade navijača su probuđene.

"Da bi rekli da hoćete borbu za titulu morate da povlačite poteze koji će omogućiti dobre rezultate u kontinuitetu. Morate se boriti sa direktnim rivalima", dodao je Marić.

Ima li Vojvodina snage za borbu sa Partizanom i Crvenom zvezdom?

"Sa ovim igračkim kadrom možemo da se nosimo sa njima", objasnio je, pa dopunio izjavu:

"Posle polusezone čeka nas prelazni rok i naše ambicije će biti veće ili manje u zavisnosti od toga u kojoj meri ćemo moći da se pojačamo".

Pre drugog dela polusezone, pred Novosađanima je dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije. Do utakmice protiv Borca u Čačku (subota, 18. oktobar) odigraće dva prijateljska meča, u Mošorinu protiv FK Miletić, a drugi u Kovilju - protiv FK Šajkaš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC