• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea sa Torlakom napada Cedevitu

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee bez trenera Vlade Jovanovića, ali sa novim plejmekerom idu na gostovanje Cedeviti u petom kolu ABA lige.

Vlade Jovanović i dalje zbog porodičnih obaveza nije sa ekipom, koja radi po njegovom program. Tako će Igokea na megdan Cedeviti u ponedjeljak predvođena pomoćnim trenerom Milutinom Latinčićem i sa novim plejmekerom Petrom Torlakom, koji je potpisao ugovor na dva mjeseca.

“U Zagreb na utakmicu s ekipom Cedevite putujemo puni samopouzdanja, koje proizilazi iz dobrog rada na treninzima i poslije pobjede nad Krkom. Svi momci su zdravi, dobro treniramo, i idemo u Zagreb sa željom da pružimo dobru utakmicu, ali i sa ambicijom da pokušamo iznenaditi. Cedevita je tim koji je sastavljen za Evroligu, ali trenutno ne pokazuje taj nivo igre. Gledajući neke snimke uvidjeli smo njihove mane koje ćemo pokušati iskoristiti”, rekao je Latinčić.

Za Cedevitu ove sezone nastupa bivši član igokee Nemanja Gordić

“Čeka nas težak meč protiv jedne ekipe koja svojim rosterom zaslužuje mjesto na play off-u ABA lige. Mi ćemo pokušati da iskoristimo pobjedu protiv Krke za neke pozitivne stvari koje su se desile na toj utakmici i da ih primjenimo protiv Cedevite. Prije svega mislim na odbranu, koju smo pokazali u trećoj četvrtini protiv Krke, i trudićemo se da tako bude tokom cijele utakmice sa Cedevitom”, rekao je u najavi meča Đorđe Drenovac.

Meč Cedevita- Igokea igraće se u ponedjeljak od 20 časova i 30 minuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC