• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams: I dalje smo dobar tim

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde čestitao Olimpijakosu na odličnoj partiji, dok je od sebe očekivao više, naročito u "pik end rol" igri.

 Vilijams: I dalje smo dobar tim Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trideset minuta u igri, sedam postignutih poena, šut iz igre 3/15, četiri asistencije, pet izgubljenih lopti.

Markus Vilijams do sada je bio jedan od najvećih oslonaca Zvezdinog tima, ali to je dobro znao i Olimpijakos, koji je njegovim zaustavljanjem utabao put ka pobedi u Kombank areni (57:62) i verovatno prvom mestu u grupi.

Grčki tim posle četvrtog kola ima stoprocentan učinak (4-0), najbliži pratioci, među kojima je i Zvezda, tek po 2-2.

"Igrali su odličnu odbranu. Dobro su zaštitili reket, a ja nisam bio na visini zadatka u 'pik end rol' igri", konstatovao je Vilijams u svlačionici, neposredno posle utakmice.

"Olimpijakos je najbolji tim sa kojim smo se do sada sastali. Za nas je to bio dobar test, da vidimo gde smo i koliko trenutno vredimo. Međutim, ta utakmica je gotova, moramo da gledamo napred, a to znači ka Solnoku, sa kojim igramo u nedelju".

Upitan da li su priče o nekompletnosti Olimpijakosa i uloga blagog favorita (tako su mislile i kladionice) negativno uticala na crveno-bele, Vilijams je odgovorio da unutar tima "nisu puno obraćali pažnju na to".

"Pre svake utakmice u Evroligi ima stvari koje mogu da vas dekoncentrišu, ako to dozvolite. Ovo je ipak samo košarka. Oni su izašli na teren i igrali svoju igru, agresivno od početka i stavili nas u podređen položaj. Imali smo pokušaj 'kam-beka', ali nije bilo dovoljno".


Utisak je da će se za tri Top 16 "vize", pored Olimpijakosa, takmičiti svih pet preostalih ekipa, pa i Neptunas, koji gubi ubedljivo u gostima, ali je pokazao da kod kuće, u Litvaniji, može svakoga da ugrozi.

Gde se tu nalazi Zvezda, biće jasnije možda već narednog četvrtka, posle gostovanja Laboral Kući, ali je realno da žestoka borba potraje do poslednjeg kola.

Markus Vilijams ističe da to što jedna utakmica nije odigrana sjajno, ne treba da promeni mišljenje o kvalitetu i dometima u D grupi.

Uostalom, Dejan Radonjić je na konferenciji za medije podvukao da ima veru i u njega i u druge momke.

"Mislim da smo i dalje dobar tim. Ovo je samo bio jedan od 'onih' dana, kada nismo mogli da pobedimo", rekao je Vilijams.

Put za Mađarsku sledi već u subotu ujutru...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC