• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aguero vuče, ali ne vredi

Autor mondo.rs

Argentinac nastavio sjajnu golgetersku seriju, međutim, Siti opet nije pobedio.

U poslednjoj utakmici 11. kola subotnjeg programa Premijer lige nije bilo pobednika: Kvins Park Rendžers - Mančester siti 2:2 (1:1).

Sjajan meč odigran je u Londonu. Domaćin je dva puta vodio, a Serhio Aguero dva puta vraćao aktuelnog šampiona "u život". Samim tim i donekle produžio boravak na klupi treneru Manuelu Pelegriniju.

Borbeni domaćin koji se bori za beg iz opasne zone odigrao je sjajan meč i mogao čak i do pobede, ali su dva puta poništeni pogoci Čarlija Ostina u prvom poluvremenu. Jednom opravdano, dok će se o drugom slučaju verovatno dosta raspravljati u Engleskoj.


KPR je poveo upravo preko Ostina u 21. minutu (što se kaže, "treća sreća"), mada je gol postignut iz ofsajd pozicije. Aguero je prvi put izjednačio u 32, kada se sjajnim driblinzima oslobodio protivničkih igrača na dugačko dodavanje Mangale. Argentinac je gotovo identično pogodio i u 83. minutu, ovaj put na asistenciju Turea, ali je na njegovu žalost prethodno Demikelis autogolom doneo drugu prednost Kvins Park Rendžersu u ovom meču.

Aguero je trenutno vodeći strelac Premijer lige sa 12 golova u 11 utakmica.

Mančester siti ove sezone ima dosta problema sa povređenim igračima (Silva, Kolarov, Kompani...), a dodatan problem mogao bi da bude i Edin Džeko, koji je ušao u igru sredinom drugog poluvremena, ali je posle samo nekoliko minuta morao van terena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC