• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović blizu Partizana, plej nije

Autor mondo.rs

Trener crno-belih Duško Vujošević izjavio da ima izgleda za uspešan epilog razgovora sa sjajnim krilom i tražio da se "ne prave parade" tim povodom.

 Pavlović blizu Partizana, plej nije Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Saša Pavlović (31 godina, 201 cm) mogao bi uskoro da po drugi put ove godine pojača ekipu Partizana.

Nekadašnji NBA košarkaš nosio je crno-beli dres od februara do juna.

On nema klub od završetka prošle sezone, u kojoj je pomogao Partizanu da odbrani titulu prvaka Srbije, ali u kojoj uprkos njegovoj odličnoj partiji u polufinalu protiv Cedevite, nije ostvaren glavni cilj - plasman u Evroligu.

Prethodnih dana i nedelja bilo je mnogo nagađanja oko Pavlovićevog povratka, što je Duško Vujošević delimično potvrdio na konferenciji za medije u ponedeljak.

"Ima izgleda da se stvar završi na obostrano zadovoljstvo. Mi bismo voleli da Saša dođe, pričamo sa njim i blizu smo dogovora, ali nema potrebe da se po tom pitanju prave parade i da se lansiraju informacije iz nekih drugih centara", aludirao je trener crno-belih na akciju navijača tokom utakmice Evrokupa protiv Asesofta, prošle sedmice.


Pavlović je od avgusta imao "na stolu" ponude iz Kine, međutim, do tog transfera nije došlo, a u tamošnjem prvenstvu već je odigrano sedam kola. Nezvanično, odbio je dve-tri ponude evroligaških klubova.

"Ne pritiskamo ga. Dato mu je vreme da vidi kakva je situacija sa Kinom", objasnio je Vujošević.

I dok bi sjajni Baranin svojim kvalitetom sigurno učinio ekipu jačom, pozicija na kojoj je pojačanje zaista potrebno nije ta na kojoj on igra.

Partizan deklarativno traži plejmejkera već duže vreme, ali osim Danijela Juinga niko nije bio nadomak dolaska u Humsku 1.

Sudeći po najnovijoj izjavi trenera, navijači ne treba da očekuju igrača u skorije vreme, međutim, ni to ne mora ništa da znači...

"Svaki dan se otvori nešto novo, ali nismo blizu pojačanja iz SAD. Dosta slobodnih igrača žele da ostanu u NBDL, nadaju se da će biti povučeni u NBA. Čak i NBA timovi žele da imaju četvrtog pleja, koji igra u NBDL, pre nego da ga šalju u Evropu".

Upitan postoje li izgledi da se to pitanje reši do kraja kalendarske godine, Vujošević je odgovorio potvrdno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC