• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević prelomio: Radovan Ćurčić selektor!

Autor mondo.rs

Po odlasku Dika Advokata, rečeno je da će definitivna odluka o budućem selektoru "orlova" biti doneta do 25. novembra. Izgleda da je novi potpredsednik FSS Savo Milošević već prelomio...

 Savo Milošević prelomio: Radovan Ćurčić selektor! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle nekoliko pogubnih procena kada je izbor selektora reprezentacije Srbije bio u pitanju, a u periodu kada je glavnu reč imao Tomislav Karadžić, ova nezahvalna uloga dodeljena je hitno izabranom potpredsedniku, Savu Miloševiću.

Milošević je, posle rastanka sa Dikom Advokatom, preuzeo kompletnu odgovornost na sebe i naglasio da će budući selektor biti Srbin i da će konačna odluka biti doneta do 25. novembra kada je zakazana sednica Izvrnog odbora FSS.

Međutim, izgleda da je Milošević prelomio.

Sa Krita, gde boravi i nekoliko sportskih novinara iz Beograda, stižu vesti o tome da je Milošević odlučio da će Radovan Ćurčić ostati na kormilu "A" reprezentacije bez obzira na ishod prijateljske utakmice sa Grčkom, koja je na programu u utorak u 18 časova.

Ćurčić je urgentno pozvan da pritekne u pomoć posle debakla u utakmici sa Danskom (1:3) i očekivanog razlaza sa Advokatom, a uprkos tome što je već dva puta u karijeri bio v. d. selektor seniorske reprezentacije, Ćurčić nije pravio problem ni oko toga da treću put privremeno povede "orlove" kroz iskušenja posle neuspeha.

Međutim, ovog puta mogao bi i da ostane na tom mestu, jer je sasvim izvesno da će Milošević predložiti IO da se selektori mlade reprezentacije Srbije izbriše ono hronično "v. d." ispred titule i da on, kao i kompletan njegov stručni štab, bude unapređen u najjaču selekciju.


Ukoliko je Karadžić zaista prepustio Miloševiću sve ingerencije u radu sa "A" reprezentacijom, onda je gotovo nezamislivo da se IO ne složi sa potpredsednikom. Pretpostavka je da će se po povratku sa Krita, iz Hanje, razgovarati samo o visini honorara, dužini ugovora, uslova pod kojima je moguć raskid saradnje i, na kraju, o tome da li će Ćurčić voditi "orliće" na Evropsko prvenstvo u Češkoj narednog leta.

Ćurčić i mladi reprezentativci, iako bez pomoći sedmorice koji bi verovatno bili standardni, uspeli su u baražu za EURO da izbace evropskog šampiona, Španiju.

Srbija ima selektora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC