• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaha: Nikad ne reci nikad za "zmajeve"

Autor mondo.ba

"Sljedeće sedmice dolazim u BiH i bujrum, možemo ponovo razgovarati o mjestu selektora", rekao je Vahid Halilhodžić, glavni kandidat za klupu "zmajeva".

Pet je kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to su Vahid Halilhodžić, Amar Osim, Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić.

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Darko Ljubojević potvrdio je da će se sljedeće sedmice početi pregovori sa doskorašnjim trenerom Trabzonspora, kojeg po svemu sudeći najviše želi javnost za nasljednika Safeta Sušića.

"Uskoro ćemo zvanično razgovarati sa Halilhodžićem, ali i sa ostalim kandidatima. Do 1. decembra sačinićemo skraćenu listu od najvjerovatnije tri imena koja ćemo predložiti za narednu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj ćemo, vjerujem, izabrati novog selektora koji će nas vratiti na pobjednički kolosijek", rekao je Ljubojević agenciji "Anadolija".

Popularni Vaha s druge strane u izjavi za "Dnevni avaz" naglasio je da mu prija činjenica da je "prvi pik" za selektorsku klupu BiH i da je već razgovarao s prvim čovjekom Saveza Elvedinom Begićem.

"Razgovarali smo uopšteno o mogućnosti da preuzmem 'zmajeve'. Iskreno teško će doći do angažmana, ali nikad ne reci nikad. Sljedeće sedmice dolazim u BiH i bujrum, možemo ponovo razgovarati o ovoj temi", rekao je Vaha.

Prema njegovim riječima, novac nije najvažniji jer je otkako je napustio Trabzon već odbio dvije ponude od sedam cifara.

"Lagao bih kad bih rekao da mi nije drago jer me domovina zove. Zovu mnogi iz BiH, prijatelji, novinari, kolege...i to se ne može mjeriti novcem. Ali, dogovor nije ni na vidiku. Mnogo stvari se mora poklopiti. One su profesionalnog, ali i privatnog karaktera", podvukao je Halilhodžić, za kojeg bi ruku digao i popularni Pape.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC