• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Magat na klupi BiH? Njega samo pare zanimaju"

Autor mondo.ba

Njemački trener Feliks Magat, koji je ponudio svoju biografiju Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, najvjerovatnije je otpao sa spiska kandidata za selektora "zmajeva".

Potpredsjednik Fudbalskog saveza BiH Darko Ljubojević indirektno je sarajevskom "Dnevnom avazu" potvrdio da nekadašnji trener Volfsburga, Bajerna, HSV-a, Nirnberga, Ajntrahta, Šalkea i engleskog Fulama neće biti nasljednik Safeta Sušića.

"S Magatom ne ide baš najbolje jer je od početka njegova agencija samo zainteresovana za novac koji smo spremni da damo. Ni riječi o ambijentu u kojem bi se radilo, ekipi, o tome šta bi se od njega očekivalo, šta bi bile njegove, a ne samo naše obaveze...Svaki kontakt se svodi na to koliko će on ovdje da zaradi, što je pomalo iritantno. Zato mislim da ta opcija nije realna", rekao je Ljubojević.

"Avazov Sport" piše u utorak da je u ovom trenutku najrealnija opcija za novog kormilara "zmajeva" Faruk Hadžibegić s pomoćnikom Sergejem Barbarezom, a da bi mladu selekciju BiH trebao da preuzme Blaž Slišković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC