• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Borca: A sad idemo po trofej!

Autor mondo.ba

Golman banjalučkog Borca Branislav Ružić jedan je od najzaslužnijih za plasman crveno-plavih u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 Junak Borca: A sad idemo po trofej! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako je kapitulirao na Gradskom stadionu u revanšu protiv Sarajeva (0:1), odbranio je nekoliko "zicera" omogućivši time izabranicima VInka Marinovića da prođu među četiri najbolja tima najsmasovnijeg takmičenja.

Zato je poslije utakmice dobio i pohvale šefa stručnog štaba "Velikana iz Platonove", a on sam je blistao od sreće.

"Srećni smo zbog prolaska u polufinale jer je revanš meč sa kvalitetnom ekipom Sarajeva bio jako težak za nas. Bilo je teško igrati tri utakmice u osam dana sa takvim timom jer imamo mali fond igrača, ali još jednom smo ostavili srce na terenu i pokazali da možemo da se nosimo sa najjačim ekipama u BiH. Nećemo stati na ovome, idemo dalje, želimo da se domognemo finala, a kasnije i trofeja", rekao je 26-godišnji čuvar mreže, a prenio portal "Borac-sport".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kao i treneru Marinoviću, Ružiću je takođe svejedno koga će Borac dobiti za rivala u polufinalu u konkurenciji Širokog Brijega, Zrinjskog i Olimpika.

"Među ekipama koje su prošle u polufinale nema velike razlike, tako da je sasvim svejedno ko će nam biti rival u borbi za finalni dvomeč ako hoćemo da stignemo do finala i drugog trofeja u Kupu BiH u klupskoj istoriji".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučanim već za vikend predstoji utakmica sa Travnikom u 18. kolu Premijer lige BiH (nedjelja, 18 h), a golman Borca je istakao da će morati pružiti 120 odsto mogućnosti kako bi upisali bodove protiv "vezira".

"Iako su na papiru lakši rival od Sarajeva, ne smijemo da se zavaramo da će biti lako doći do nova tri boda. Bićemo oslabljeni neigranjem Srđana Bečelića i Joce Stokića, tako da ćemo morati da pružimo 120 odsto kako bismo ponovo obradovali naše navijače", zaključio je ponajbolji akter derbija sa bordo timom.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Avduka penzija

Avduka može slobodno da razmišlja o penziji. Ružić dolazi!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC