• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac: Banjalučki sport je spao na niske grane

Autor mondo.ba

Vezni fudbaler bečkog Rapida, Banjalučanin Srđan Grahovac ogorčen je zbog statusa sporta u najvećem gradu Republike Srpske.

 Banjalučanin Srđan Grahovac ogorčen je zbog statusa sporta u najvećem gradu Republike Srpske. Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Prije godinu dana Grahovac je kao jedan od najboljih igrača Borca i kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine napustio Gradski stadion i preselio u prestonicu Austrije.

Ali, nije zaboravio crveno-plave i kako je priznao u intervjuu "Nezavisnim novinama", posebno ga boli činjenica da je "sport u Banjaluci spao na niske grane".

"Pratim Borac svakodnevno i imam informacije iz prve ruke od bivših saigrača. Veoma mi je krivo što je Borac spao na tako niske grane i mislim da je to sramota sporta u Banjaluci. Došli smo u situaciju da iz Sarajeva tri kluba izlaze na međunarodnu scenu, a nas gase i pitanje šta će biti naredne sezone. Veoma sam osjetljiv na temu Borca jer sam tu odrastao, proveo djetinjstvo i zahvaljujući Borcu sam tu gdje jesam danas", rekao je Grahovac banjalučkom listu.

Na pitanje, da li bi volio da karijeru završi u "Velikanu iz Platonove", Grahovac je odgovorio potvrdno, ali...

"Volio bih da što duže igram u inostranstvu i onda jednog dana završim karijeru u svom klubu. Međutim, ako se ovako nastavi, pitanje je hoće li Borac doživjeti kraj moje karijere", rezočaran je nekadašnji član crveno-plavih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC