• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Otpali Rusi, uskočili Ukrajinci

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca neće igrati prijateljsku utakmicu protiv moskovskog Dinama u Sloveniji, kako je prethodno najavljeno, već protiv ukrajinske Zorje iz Luganska.

 Fudbaleri Borca neće igrati prijateljsku utakmicu protiv moskovskog Dinama već ukrajinske Zorje Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

  Četvrtoplasirani tim ruske Premijer lige Dinamo iz Moskve neće biti rival Borca na slovenačkoj Rogli zbog neusklađenosti termina.

Banjalučani su željeli da utakmica sa Dinamom bude odigrana 7. jula, Rusi su tražili da to bude dva dana kasnije, pa je ponuđeno kompromisno rješenje odnosno 8. jul, prenio je "Borac-sport".

Međutim, ruski tim nije pristao, pa je "Velikan iz Platonove" bio primoran da pronađe drugo rješenje i našao ga je u ukrajinskoj Zorji iz Luganska.

Ukrajinci su prethodne sezone bili četvrti u tamošnjem prvenstvu iza Dinama, Šahtjora i Dnjepra i izborili učešće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crveno-plavi će shodno ranijem dogovoru odigrati četiri ili pet mečeva u Sloveniji tokom 14 dana priprema, a prvi rival biće im tamošnji dugoligaš Triglav iz Kranja (4. jul).

Izabranici Vlade Jagodića su još u Drvaru na prvom dijelu priprema, u ponedjeljak će odigrati međusobnu utakmicu, a u "Deželu" putuju 2. jula.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC