• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Onakvom igrom nismo zaslužili EURO 2016

Autor mondo.ba

Jedan od rijetkih fudbalera Bosne i Hercegovine koji je poslije poraza u Dablinu dao izjavu medijima bio je vidno ljutiti kapiten Edin Džeko.

"Zmajevi" su na stadionu "Aviva" praktično pali bez ispaljenog metka što je centarfor Rome apostrofirao nakon revanša baraža u Dablinu (2:0).

"Nismo ni igrali, tako da nismo mogli ni pobijediti. Ovako kako smo igrali, nismo ni zaslužili. Još smo dobro prošli, iako je sudija svirao 70-30 za njih. Taj penal što je njima dao, mislim da ne bi nama nikada. Ono što smo mi igrali, to je alibi igra, prvom do sebe, samo da ne izgubiš loptu i tako ne možemo igrati na Evropskom prvenstvu", kazao je Džeko i na pitanje ko je kriv u isti koš stavio sve igrače.

"Nisam ljut, ali činjenice su drugačije. Kažemo svi - hoćemo, idemo, bolji smo! Ma, nismo bolji! Da smo bolji, pobijedili bismo".

Džeko nije želio detaljnije da analizira igru, niti izdvaja pojedince, naglasivši da su svi igrači bili podjednako loši. Za kraj, istakao je kako mu je žao zbog neodlaska na EURO 2016, jer...

"Navijači su uvijek uz nas i žao mi je zbog njih, ali prije svega zbog nas. Ko zna da li će se opet ukazati ovakva šansa da igramo na EP", zaključio je kapiten BiH izvještačima iz Dablina.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC