• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio lupio 22. recku, Dibala utišao prestonicu!

Autor mondo.rs

Ni posle 22 utakmice u Seriji A, Lacio nije uspeo da pobedi Juventus, kojem je bio dovoljan jedan šut u okvir gola za pobedu sa dva gola razlike.

Jedan šut fudbalera Juventusa u okvir gola a pobeda sa dva gola razlike na teškom gostovanju u prestonici.

Lacio – Juventus 0:2 (0:2) u meču 15. kola Serije A, posle kojeg su "nebesko plavi" upisali i 22. uzastopni bezuspešni pokušaj da pobede "bjankonere" u ligaškim mečevima.

Paulo Dibala upisao je asistenciju u 7. minutu, kada je njegov (centar)šut defanzivac domaćih Santijago Đentileti preusmerio u svoju mrežu, da bi u 32. minutu omaleni Argentinac na spektakularan način postigao sedmi gol u 14 mečeva u Seriji A, uz četiri asistencije.

Pogledajte...





TABELA: Napoli 31, Inter 30, Fiorentina 29, Roma 27, Juventus (+1) 27, Sasuolo 23, Milan 23, Torino 21, Atalanta 21, Lacio (+1) 19, Udineze 18, Empoli 18, Kjevo 16, Sampdorija 16, Đenova 16, Palermo 15, Frozinone 14, Bolonja 13, Karpi 9, Verona 6.

Posle velikog "ništa" u nastavku na praznjikavom "Olimpiku", Lacio je nastavio po svom, upisao peti poraz u šest kola, dok je Juventus zabeležio novu pobedu u nizu od poslednjeg poraza i utakmice s Sasuolom, 28. oktobra kada je bilo 1:0 – Torino, Empoli, Milan, Palermo i Lacio!

S nova tri boda, četvorostruki uzastopni šampion Italije prišao je znatno bliže vodećoj grupi timova, a podsećamo da je posle uvodnih pet, pa i više kola, Juve tavorio blizu borbe za opstanak.

Trener domaćih, za koje su odlično igrali naši Dušan Basta i Sergej Milinković-Saviš, Strefano Pioli, najverovatnije biće smenjen posle ove utakmice, s obzirom na to da mu je duel sa Maksom Alegrijem bio ultimativan i da je upisao tri od mogućih 18 bodova u prethodna dva meseca.

Treći Srbin među Lacijalima, Filip Đorđević, presedeo je meč na klupi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC