• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VKV Incel - uspješna sezona Banjalučana

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vaterpolo veterani Incela odigrali su proteklog vikenda na bazenu Sportsko-rekreativnog centra Tašmajdan u Beogradu, prijateljsku utakmicu sa veteranima VKV Beograd.

Domaćini su slavili sa 15:8 a golove za Incel postigli su Stojisavljević (tri), Fedešin (dva) te Kolak, Erić i Ćurlić po jedan.

"Domaći tim je nastupio u punom sastavu, bili su odlično pripremljeni i zasluženo su trijumfovali. Sa naše strane pružili smo dobru igru, imali smo kapacitet za uspjeh na Tašu ali nam sportska sreća zaista nije bila naklonjena u ovom meču", izjavio je našem portalu Darko Telić, jedan od popularnih "škobalja".

Nakon bazena druženje je nastavljeno u "petoj četvrtini" u restoranu Dva jelena na Skadarliji gdje su briljirali i gosti i domaćini.

"VKV Beograd su sjajni momci, sa njima gajimo posebno prijateljstvo koje se potvrđuje svakim našim susretom".

Veterani Incela su u toku 2015. godine učestvovali na četiri regionalna turnira, odigrano je i pet prijateljskih utakmica a organizovan je prvi Regionalni vaterpolo turnir za veterane u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

U narednoj godini ih očekuje Regionalni turnir u Herceg Novom povodom Praznika mimoze, Turnir tokom Sabora u Guči, turnir u Rovinju te ponovo organizacija Regionalnog turnira u Banjaluci.


"Za VKV Incel 2015. godina je bila bogata sportskim događajima. Igrali smo sa desetak ekipa iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. Ekipu smo konsolidovali, uvedeni su kondicioni treninzi a klubu je, nakon projekta 'Obuka iz osnova vaterpola' realizovanog sa Gradskom upravom, pristupilo nekoliko novih igrača koji već nastupaju na utakmicama. Trenutno smo u potrazi za sponzorima za učešće na narednom svjetskom ili evropskom šampionatu veteranskih vaterpolo ekipa. Namjera nam je da u 2016. nastavimo sa promocijom vaterpola i organizujemo utakmice humanitarnog karaktera", podvukao je veteran Incela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC