• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović za MONDO: Šta će biti s Borcem?

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Prvi strijelac banjalučkog Borca Toni Jović, kao i ostali fudbaleri "Velikana iz Platonove", nalazi se "ni na nebu ni na zemlji" zbog katastrofalnog stanja u koji je zapao klub sa Gradskog stadiona.

 Toni Jović za MONDO: Šta će biti sa FK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Ranije su za njegove usluge zainteresovanost pokazali hercegovački klubovi, Zrinjski i Široki Brijeg, ali u izjavi za naš portal je potvrdio da već nekoliko mjeseci ne postoje nikakvi kontakti sa čelnicima ovih klubova.

"Postojali su raniji kontakti, ali u posljednje vrijeme me niko nije zvao ni iz Zrinjskog niti sa 'Pecare'. Ipak, ono što je još važnije do danas me poslije odlaska na odmor po završetku jesenjeg dijela sezone nisu zvali ni iz Borca", rekao je Jović.

"Prozivka" zakazana za utorak 12. januar, za koju je saznao iz medija, prolongirana je do kraja ove sedmice, ali neće biti u petak, već u nedjelju.

U petak Skupština, u nedjelju prozivka

Da je okupljanje u nedjelju, potvrdio je trener Borca Željko Vranješ u izjavi za "Borac-sport", a kao razlog prolongiranja naveo održavanje Skupštine 15. januara. "Ja se i dalje ponašam kao trener Borca jer se i dalje tako vodim. U dogovoru sa mnom odlučeno je da pripreme krenu prozivkom igrača koja će se obaviti u nedjelju u 10 časova jer će se dva dana ranije, sa početkom u 18 časova, održati dugo čekana sjednica Skupštine, čiji delegati bi trebalo da izglasaju povjerenje novom rukovodstvu, što nam je u ovom trenutku najvažnija klupska stvar".

"Zvali su me ljudi iz banjalučkog kluba danas i rečeno je da je prozivka u nedjelju s početkom u 10 časova odnosno početak priprema".

Naravno, strijelac četiri pogotka u jesenjem dijelu šampionata BiH, izuzetno je zabrinut za vlastitu karijeru, ali i sudbinu banjalučkog kluba, prvenstveno zbog činjenice da je Borac bez rukovodstva i u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji.

"Igrači komuniciraju stalno na tu temu i zaista niko od nas ne zna šta će da bude s Borcem niti s nama. Čuli smo i za posljednji sastanak Gradske uprave sa Radnom grupom koja vodi klub i tu želimo da vidimo tračak nade, ali niko od nas ne zna šta nas očekuje u budućnosti", naglasio je Jović, kojeg ugovor sa banjalučkim klubom veže do ljeta 2016. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC