• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janjić: Čast je doći u Borac

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Novi trener banjalučkog Borca Aleksandar Janjić u prvom obraćanju novinarima na Gradskom stadionu istakao da je počastovan što je imenovan novim šefom struke u "Velikanu iz Platonove".

 Aleksandar Janjić: Čast je doći u FK Borac Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Iako je zvanično predstavljanje doskorašnjeg stratega Javora iz Ivanjice zakazano za četvrtak u 12 časova u Trofejnoj sali Gradskog stadiona, "sedma sila", među kojima i MONDO, pohitala je ka Platonovoj ulici s namjerom da upozna nasljednika Željka Vranješa.

Dolaskom novog rukovodstva na čelu sa Dejanom Kusturićem i novog sportskog direktora Branimira Tulića, koji je insistirao na Janjićevom dovođenju, a Upravni odbor jednoglasno usvojio, navijači crveno-plavih se nadaju boljim vremenima.

Prvenstveni cilj u proljećnom dijelu sezone biće opstanak, a Janjić je naglasio da ne vjeruje u to, ne bi ni dolazio u Banjaluku. Ipak, najprije je priznao da je počastovan što je dobio priliku da vodi veliki klub kakav je Borac.

"Čast mi je što sam došao u Borac, koji je u okvirima bivše Jugoslavije veliki klub. Sve ću učiniti da opravdam povjerenje Uprave i da pomognem klubu da osiguramo opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine", rekao je Janjić.

Podsjetimo, Borac je poslije 18 odigranih utakmica osvojio isto toliko bodova i nalazi se na 12. mjestu na prvenstvenoj tabeli. S obzirom da na kraju sezone ispada čak šest timova, pred Janjićem je težak zadatak.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

VB

Borcu trebaju igračka pojačanja za opstanak. Janjiću srećno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC