• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevac" umjesto Čačka skrenuo u Lučane

Doskorašnji fudbaler banjalučkog Borca Siniša Saničanin nije potpisao ugovor sa Borcem iz Čačka već sa ekipom Mladosti iz Lučana, drugim superligašem iz Srbije.

 Siniša Saničanin tri godine u FK Mladost Lučani Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je trogodišnju saradnju sa sedmoplasiranim timom Superlige Srbije.

"Velika mi je čast što sam došao u klub kakav je Mladost iz Lučana, smatram da je to prava sredina za moj dalji napredak. Stvarno je bilo dosta različitih ponuda ali sam se ipak opredijelio za Mladost i siguran sam da nisam pogriješio. Nadam se da ću se izboriti za mjesto među startnih jedanaest i da ću kroz igre u Mladosti, kasnije napraviti inostrani angažman. Svom bivšem klubu Borcu iz Banjaluke želim puno uspjeha i da ove godine izbore opstanak u elitnom stepenu takmičenja", izjavio je Saničanin za klupski sajt.

Trener Mladosti Nenad Milovanović nije krio zadovoljstvo zbog dolaska mladog defanzivca, koji je osim dresa Banjalučana, branio boje i prijedorskog Rudara.

"Meni je kao šefu stručnog štaba izuzetno drago što smo uspjeli da napravimo dogovor sa Borcem iz Banjaluke, našim starim sportskim prijateljem, a nekada rivalima na fudbalskom terenu. Radi se o mladom igraču koji igra lijevom nogom, na poziciji štopera, a o njegovim kvalitetima govore i posljednja dva nastupa u dresu mlade reprezentacije BIH na kvalifikacionim utakmicama protiv Engleske i Švajcarske. Ovim transferom nastavljamo politiku kluba, gdje dovodimo mlade i prespektivne igrače koji će biti budućnost kluba, gdje im se pruža šansa za njihov napredak i razvoj, a sa druge strane, da i klub sa njihovim dobrim igrama napravi dobar rezultat. Nadam se da ćemo i sa Saničaninom napraviti transfer u dogledno vrijeme. Zahvaljujem se rukovodstvu Borca, što su imali razumijevanje za igrača i za naš klub i nadam se da je ovaj dogovor početak jedne ozbiljne saradnje, koja će prerasti u tradiciju", dodao je Milovanović.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vb87

Jesmo li mi to jedini klub gdje nikad nema informacije o iznosu transfera ?! Mozemo mi 100 uprava promijeniti ali uvijek isto, lopov i poslije lopova...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC