• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šekarić o otkazu u Borcu m:tel: Uzeću advokata

Autor mondo.ba

Jedan od dvojice otpuštenih rukometaša Borca m:tel Boris Šekarić nije krio razočarenje potezom rukovodstva banjalučkog kluba najavivši da će konsultovati advokata.

Nakon što je usvojena ostavka Borisa Dvoršeka na klupi Banjalučana, čelnici "Velikana iz Gospodske" su se zahvalili i dvojici igrača Srđanu Trivundži i Borisu Šekariću.

Jedan od najiskusnijih "borčevaca" Trivundža je za naš portal kratko rekao da je razočaran tom odlukom, a crnogorski internacionalac Šekarić je u izjavi za "Glas Srpske" priznao da ga je "zatekao ovaj potez" uprave.

"Ne znam kome sam smetao, davao sam sve od sebe na svakom meču, bio među najspremnijim, tako da objašnjenje da se ne trudim ne pije vode. Takođe sam imao odličan odnos sa svim saigračima, nije bilo nikakve netrpeljivosti. Kola su se slomila na meni, možda zbog toga što sam imao veću platu od nekih saigrača ili što sam stranac", rekao je rođeni Nikšićanin.

Prema njegovim riječima, čak će da se posavjetuje i sa advokatom oko cijele situacije.

"Ljudi treba da shvate da na terenu zarađujem svoj hljeb i da neću biti spreman da oprostim plate do kraja ugovora, a o načinu raskida saradnje posavjetovaću se sa advokatom", dodao je Šekarić banjalučkom listu.

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor Samac

A jos nesto Bato , u cilju RK Borac , bilo bi posteno da kazes A ZASTO NE DOBIJA LOPTU , ako vec nesto znas . Nike korektno ni posteno da se podmece ispod tepiha u cilju istine i prevazilazenja krize koja je nastla.

Bato

@Igor Samac Ja samo pisem ono sto se primjeti na utakmicama, nisam ja igrac da znam koji je pravi razlog,a cinjenica je da ne dobija lopte. Neka objasni i prozivanje vezano za poroke i otkud on u sportu.

Igor Samac

Pa to je pitanje svih pitanja.Ako igraci imaju petlju ili sto bi mi rekli M..A.Neka progovore o cemu se radi. Ovako svi u lancu trpee ,a RK Borac najvise , Da je klb dosao za sprdnju .

Borac u srcu

Uprava je dovela za velike pare igraca koji je ispod prosjeka pa oni sad moraju da se "bakcu" s njim. Znaci njihova krivica. Brankovicu daj ostavku! povedi svoja "pojacanja" na celu sa crnogorcem i ostavi borcevu djecu da prave ekipu

Igor Samac

@Borac u srcu Borac u Srcu , vidi se da ne pratis i ne volis svoj klub. Da pratis situaciju znao bi da je isti igrac bio na probi(turnir Doboj) , ida je tada zadovo sa visokom ocjenom sve u klubu , i odmah potpisao ugovor. A ovakvi komentari idu ka ljubomori i zavisti u klubu , a ne stavaranju rezultata u korist Borca. Sto znaci da je zbog pakosti i ljubomore trpio RK Borac a sto je u svemu najgora situacija. O svemu je moglo da se rijesi prije 6 mjeseci , a ne sada nakon uradjenog. Znaci u klubu ima dosta neprijatnih mirisa koji ugrozavaju buduci rad i opstanak kluba

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC