• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević za MONDO: Ponosan zbog poziva Srbije

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Golman RK Borac m:tel Tibor Ivanišević ne krije zadovoljstvo pozivom u reprezentaciju Srbije.

 Golman RK Borac Tibor Ivanišević o pozivu u reprezentaciju Srbije Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić objavio je u četvrtak spisak igrača koji će nositi dres "orlova" tokom EHF sedmice u kojoj će Srbija odigrati dve utakmice protiv Rusije.

Poziv za utakmice koje će se igrati 8. i 9. aprila u Beogradu i Novom Sadu dobio je i golman RK Borac m:tel Tibor Ivanišević.

Ovaj rođeni Mostarac bi poslije nastupa za kadetsku, juniorsku i univerzitetsku selekciju Srbije trebao debitovati i za A selekciju.

"Prošao sam sve mlađe selekcije Srbije, sada sam dobio poziv u A selekciju tako da ovo za mene predstavlja veliku čast, veliku obavezu da se pokažemo u što boljem svjetlu i sigurno da mi je ovo veliki podstrek za dalju karijeru", rekao je Ivanišević u razgovoru za MONDO.

Posebno ga raduje jer je poziv dobio od selektora Perića, koji je kao i on sam, bio golman.

"To je još jedna od stvari zbog koje mi je ovaj poziv drag, zato što je vjerovatno prepoznao nešto što mu se sviđa. Kada te pozove selektor, bivši golman, koji je imao zavidnu karijru moram da budem ponosan. Zaista sam ponosan", rekao je Ivanišević.

O očekivanjima pred dvomeč sa Rusijom kaže:

"Očekujem da debitujem i da se pokažem u pravom svjetlu. Imao sam priliku da igram protiv nekih reprezentativaca Rusije i nadam se svom dobrom izdanju i daću sve da tako i bude".

Svjestan je da mu neće biti lako.

"Svaki debi koliko je lep nosi i određenu odgovornost, nadam se najboljem".

Borac je SEHA ligu završio na osmom mjestu. Bilo je tu utakmica koje je Borac odigrao zaista dobro, ali i onih koje će igrači željeti što prije da zaborave.

"Igranje SEHA lige je bilo veliko iskustvo za sve nas. Završili smo na osmom mjestu, željeli smo, očekivali i nadali se boljem plasmanu, međutim, izmakli su nam neki bodovi na nekim utakmicama, na nekim nismo imali ni sreće. S druge strane, neke bodove smo osvojili neočekivano. Sve u svemu postoji žal za nekim bodovima i partijama, ali u slučaju da iskoristimo iskustvo iz jakih utakmica SEHA lige u završnici bosabnskog prvenstva i kupa BiH i ako iskoristimo to na pravi način možemo da kažemo da je ovo bila donekle uspješna sezona i bićemo zadovoljni".

Rukometašima Borca m:tel slijedi borba za odbranu duple krune u BiH, a u međuvremenu Borac je promijenio trenera, te ostao bez Trivundža i Šekarića.

"Bilo je dosta turnulencija, ali na nama je da radimo i da se maksimalno fokusiranmo na ono što dolazi u maju. Biće teško, ali ako budemo pravi neće biti iznenađenja, kada su oba trofeja u pitanju", istakao je Ivanišević na kraju razgovora za MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC