• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac desetkovan u Mostaru

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac će protiv Zrinjskog u Mostaru biti jako oslabljen u narednom 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 FK Borac oslabljen u gostima kod FK Zrinjski Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Trener crveno-plavih Borče Sredojević na stadionu "Pod Bijelim brijegom" neće moći da računa na Fedora Predragovića, Uglješu Radinovića, Željka Đokića, Armanda Mancea i Vladana Milosavljeva.

Predragović i Radinović su isključeni na prethodnom derbiju protiv Sarajeva (0:1), Đokić je "pocrvenio" na susretu u Travniku (0:2), pa će morati da odradi drugu utakmicu suspenzije, dok je Milosavljev suspendovan od rukovodstva "Velikana iz Platonove".

"Takođe, na oprezu moraju da budu Toni Jović, Lazar Marjanović, Branislav Ružić i Dejan Popović, koji imaju po dva žuta kartona i u slučaju da im bude pokazana javna opomena u Mostaru, propustiće naredni domaći meč koji Borac igra 16. aprila od 19 časova na Gradskom stadionu protiv zeničkog Čelika", saopšteno je iz "Velikana iz Platonove".

S druge strane, nekadašnji šef struke Borca Vinko Marinović, koji je aktuelni kormilar "plemića", na raspolaganju neće imati Benjamina Čolića, zbog tri žuta kartona.

Ipak, domaći tim osim što se bori za titulu šampiona biće dodatno motivisan da se revanšira crveno-plavima za poraz na banjalučkom Gradskom stadionu (2:1) u prvom dijelu sezone.

MANCE PROPUŠTA OSTATAK SEZONE

Banjalučki klub je u četvrtak saopštio i da je dvadesetčetvorogodišnji napadač Armando Mance izgubljen do kraja sezone zbog rupture lože.

Banjalučani su u septembru prošle godine slavili pogocima Radinovića i Tonija Jovića što je bio prvi ovosezonski poraz Mostaraca.

Zrinjski sa Slobodom dijeli lidersku poziciju na tabeli, dok je Borac na 11. mjestu sa 25 bodova i grčevito se bori za opstanak.

Utakmica između Zrinjskog i Borca igra se u subotu s početkom u 18 časova uz direktan prenos na televiziji Arena sport.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC