• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Đurić: Ovo je za moju Bosnu i Hercegovinu!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Ovo je za moju Bosnu i Hercegovinu, za sve naše navijače i za sve one koji su sumnjali u nas", istakao je Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije BiH koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan 2:1.

Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan (2:1), proglašen je najboljim igračem prestižnog turnira.

Ujedno, dvostruki strijelac za BiH u susretima sa Japanom i u polufinalu protiv Danske, sa četiri pogotka najbolji je strijelac Kirin kupa, na kojem je za trijumf bh. nacionalni tim zaradio ček u vrijednosti 250.000 američkih dolara.

"Ovo je za moju Bosnu i Hercegovinu, za sve naše navijače i za sve one koji su sumnjali u nas", napisao je Đurić na svom oficijelnom Facebook profilu nakon današnjeg trijumfa nad Japancima.

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mr.G

Lijepo je imati svoju drzavu zivjeti u njoj i navijati za svoju reprezentaciju. Volim te BiH

Don

Dokle vise palamudjenje o Bosni? I dokle prisiljavanje na neku neostvarivu zajednicu? Pa ljudi, proslo je 20 godina od rata a medju ljudima ne spada nacionalna tenzija. Garantujem da cemo se, kad se ubrzo razidjemo, postovati i cijeniti vise. Ajmo Nooolleeeeee... ajmo Srbija...

Da

Kompleksi rade aa

Zoran

Ispravka: Samo za njihovih 23% te koju pominješ! Nama u Srpskoj to nije potrebno. Bože sačuvaj! Šta s njima osvojiš, slobodno nosi Bakiru u vitrinu! Ionako si i ti tamo, sam po sebi, samo još jedan Srbin za "ukras" i pokaz pred svijetom.

Milan

Đuriću, jel to za "tvoju Bosnu" u kojoj je svaki tek rođeni Srbin prozvan, "četnikom", "agresorom" ili "genocidašem"??? Čega se pametan stidi... Pokrij se ušima zbog sramote!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC