• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umićević: Budžet Borca m:tel je 700.000 KM

Autor mondo.ba

Potpredsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel Marinko Umićević je otkrio koliki je budžet banjalučkog kluba i planove za sljedeću sezonu.

 Marinko Umićević: Budžet RK Borac je 700.000 KM Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Budžet RK Borac u narednoj sezoni iznosiće 700.000 KM, potvrdio je potpredsjednik kluba.

"Sve smo usaglasili, samo još da nađemo pare, osvojimo titulu i Kup Bosne i Hercegovine i gotova priča", izjavio je Umićević.

Prema njegovim riječima, budžet je popriličnio niži od predloženog na sjednici.

"Budžet smo dosta skresali i iznosi 700.000 KM. Od toga oko 400.000 su razni troškovi, oko 200.000 ide na ime poreza državi i da nije dugova od prethodnih uprava, sve bi to bilo daleko drugačije. Međutim, mi te obaveze moramo vratiti".

Rukovodstvo je "zacrtalo" i izuzetno visoke ciljeve za crveno-plave rukometaše.

"Dogovorili smo se oko ekipe, u ovoj sezoni je cilj dupla kruna u BiH i da od mladih igrača napravimo perspektivu za iduću godinu, da zatim animiramo rukomet preko škola, da vratimo banjalučku djecu u naš klub. Da iduće godine budemo pametniji i budemo šampioni".

Razgovoralo se, potvrdio je Umićević, i o ideji gradnje vlastite dvorane.

"Naš glavni cilj je da napravimo svoju dvoranu da imaju djeca gdje da treniraju. Tu bi uštedili na ime plaćanja zakupa utakmica i treninga, a imali bi svoju dvoranu, koja bi usput bila neki hotel za izdavanje i kafić, pa mi vjerujemo da bi bila samoodrživa".

Planova ima mnogo i mnogo želja...

"Vremena su teška, na žalost nema para sa nebesa, moramo tražiti sponzora, donatora, kresati troškove na minimum. Svjesni smo da će biti teško, ali nema alibija za sljedeću sezonu. Na nama je, ako vidimo da ne ide, opozvaćemo se i tražiti nekog ko može. Uglavnom, mi smo spremni da se uhvatimo u koštac", podvukao je Umićević.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vjerovali ili ne

Poslije formule 1 i ostalih nebuloza evo dobice Borac i hotel i dvoranu.Kakve laži je ovaj grobar bl sporta u stanju da lupi.I ima obraza da najavi osvajanje duple krune ili ostavka. Što je niste dali poslije ove "uspjesne sezone".Sad mu treba Borac za licnu predizbornu kampanju. Ova ekipa nece ove sezone uci ni u play off a oko Nove godine kad prođu izbori nece nigdje nikog biti. Vratite Borac ljudima koji znaju sta je rukomet a vi kvazi sportski radnici vratite se svojim poslovima i ne razvaljujte bl legendu. Kud koji miili moji.

Brbljivac

Nije se promijenilo ništa nabolje-samo na gore.Oni prije su bar imali rezultate a Umićević ništa.Neka kaže je li uložio u Borac bar jedan jedini fening-NIJE.

Šuster i rukomet

@Brbljivac Neka mi neko objasni kakve veze ima šuster sa rukometom?Ovog Brankovića je lopta par puta pogodila u glavu i misli da nešto zna o rukometu.Do duše imao je on blistavu karijeru.Igrao je za Kosig i Prijedor,odnosno gledao sa klupe...

PDP-SNSD

Preletac dosta te vise.

Druga liga

Klub koji igra ligu BiH ne zasluzuje da trenira u Boriku a pogotovo da ima svoju dvoranu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC