• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabrana za SVE ruske sportiste na OI?

Autor mondo.rs

Međunarodni olimpijski komitet objavio vrlo oštro saopštenje iz koga su pojedini mediji u svetu zaključili da bi moglo da se dogodi najgore po ruske olimpijce!



Manje od tri nedelje pre početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru moglo bi da se dogodi da na njima ne gledamo NIJEDNOG ruskog sportistu!

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) danas je poručio da će doneti "najrigoroznije moguće sankcije", nakon što je dobio izveštaj o radu nadležnih moskovskih organa za koje postoje dokazi, kako se navodi u saopštenju, da su prikrivali pozitivne doping testove sportista u mnogim sportovima tokom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju. 

U saopštenju se, istina, ne objavljuje šta te sankcije podrazumevaju i da li će se, možda, zabrana koja je već izrečena pojedinim sportistima iz Rusije (atletičari, dizači tegova) odnositi na sve sportiste iz te zemlje.

"Nezavisna istraga Svetske antidoping agencije (WADA) otkrila je šokantne i do sada nezabeležene napade na integritet sporta i Olimpijskih igara", navodi se u pisanoj izjavi predsednika MOK-a Tomasa Baha i nastavlja: "Stoga, MOK neće oklevati da donese najrigoroznije moguće sankcije protiv bilo kog pojedinca i organizacije".

Prema navodima pojedinih medija, WADA je zatražila od MOK-a da razmotri ZABRANU učešća na Olimpijskim igrama za SVE sportiste iz Rusije. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC