• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter otpustio Manćinija!

Autor mondo.rs

Petnaestak dana pred početak nove prvenstvene sezone Inter otpustio trenera Roberta Manćinija. Menja ga Holanđanin Frank de Bur.



Šok iz Milana!

Neposredno pred početak nove prvenstvene sezone Inter je otpustio trenera Roberta Manćinija. Prema saopštenju kluba iz Milana, reč je o "sporazumnom raskidu ugovora" dve strane.

Manćini je za trenera Intera postavljen u novembru 2014. godine, a klub mu se zahvalio na dosadašnjem radu.

Ono što je upravu Intera nateralo na ovaj potez je svakako debakl protiv Totenhema u prijateljskom meču - 1:6. Inter je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu Serije A, a novu sezonu počinje utakmicom protiv Kjeva 21. avgusta.

U saopštenju nije navedeno ko će naslediti Manćinija, ali mediji na Apeninskom poluostrvu i u Evropi, već su na klupu Intera "postavili" Holanđanina Franka de Bura, doskorašnjeg trenera Ajaksa.

De Bur je bio trener Ajaksa od 2010. godine i osvojio je četiri titule prvaka Holandije. Prošle sezone titula mu je izmakla u dramatičnoj završnici holandskog prvenstva.

Frank de Bur je jedan od najpoznatijih i najboljih fudbalera Holandije svih vremena. Bio je defanzivni fudbaler, koji je u Ajaksu odigrao više od 300 utakmica od 1988. do 1999. godine, nakon čega je prešao u Barselonu sa kojom je osvojio titulu prvaka Španije. Igrao je potom i za Galatasaraj i Glazgov Rendžers, a karijeru je završio u Kataru.

Bio je i holandski reprezentativac. Odigrao je 112 utakmica za "Oranje" i bio je kapiten nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 1998. godine i na Evropskom prvenstvu 2000.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC