• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRUPA: Sanjali smo utakmice na "Koševu"

Autor mondo.ba

"Mi kao mali klub smo sanjali ovakve utakmice da igramo protiv renominirane ekipe na našem najvećem stadionu", kaže trener Krupe Slobodan Starčević pred gostovanje Sarajevu.

 Premijer liga BiH: Sarajevo - Krupa, najava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Krupe gostuju u srijedu ekipi Sarajeva u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U najavi susreta na "Koševu" trener Krupe Slobodan Starčević najprije se osvrnuo na remi protiv Radnika (2:2) na kojem su "prosuli" dva boda u posljednjim trenucima utakmice.

"Nakon tri odigrana kola i pet osvojenih bodova, iako postoji žal za tri boda koja smo izgubili u posljednjim minutama u utakmici protiv Radnika, bili smo rapoloženi u radu u pripremama za utakmicu protiv Sarajeva na 'Koševu'", rekao je Starčević, a prenio klupski sajt.

Krupa na "Koševo" dolazi bez ikakvog imperativa.

"Mi kao mali klub smo sanjali ovakve utakmice da protiv renominirane ekipe na našem najvećem stadionu odigramo utakmicu i vidimo koliko u ovom trenutku ova mala talentovana ekipa može parirati glavnom favoritu za prvo mjesto".

Jedan od najboljih igrača Krupe Aleksandar Vukotić svjestan je da je bordo tim veliki favorit za pobjedu u sutrašnjoj utakmici.

"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Sarajeva jednog od favorita za osvajanje šampionske titule. Sigurno da je Sarajevo veliki favorit i da neće biti nimalo lako, ali u utakmicu ulazimo potpuno rasterećeni. Ovaj meč je veliki izazov za našu mladu ekipu, i nadamo se da se ćemo se iz Sarajeva vratiti neporaženi".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Strateg Sarajlija Almir Hurtić naglasio je u utorak da njegov tim želi sutra protiv Krupe da se iskupi za nešto lošije partije na početku sezone i da započnu pobjedničku seriju.

"Imali smo najteži raspored i imamo samo dva boda manje od rivala. Puno realnija slika će biti za nekoliko kola kada ćemo moći pričati o bodovima. Atmosfera u timu je dobra i želimo protiv Krupe popraviti utisak, ali je nikako ne smijemo potcijeniti. Očekujem maksimalno ozbiljan pristup utakmici i da na kraju da dođemo do pobjede", izjavio je šef struke bordo tima.

Meč na stadionu "Asim Ferhatović Hase" počinje u srijedu u 17.30 časova, a sudiće ga Goran Paradžik iz Ljubuškog uz asistiranje Davora Belje, Fikreta Bačića i Elvisa Mujića.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Parovi četvrtog kola

Srijeda:
Olimpik - Čelik (17.00)

U 17.30 h

Sloboda - Željezničar
Vitez - Metalege
Sarajevo - Krupa
Radnik - Mladost

Široki Brijeg - Zrinjski (21.00)

Tabela: Sloboda 7, Željezničar 7, Zrinjski 6, Krupa 5, Mladost 5, Sarajevo 5, Čelik 4, Metalege 3, Vitez 2, Široki Brijeg 2, Radnik 1, Olimpik 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC