• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel na Memorijalu "Marinko Kelečević"

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel ovog vikenda učestvuju na Memorijalnom turniru "Marinko Kelečević" u Beogradu, koji se igra u znak sjećanja na bivšeg rukometnog reprezentativca BiH koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Tradicionalni Memorijalni turnir "Marinko Kelečević" ovog vikenda biče održan u Beogradu, a na njemu će nastupiti četiri kluba, među kojima je i Rukometni klub Borac m:tel iz Banjaluke.

Na turniru, koji je na programu 20. i 21. avgusta, još će igrati novosadska Vojvodina, Makabi iz Tel Aviva (Izrael) i mađarski Orošhazi FSKE.

Banjalučani će u polufinalu snage odmjeriti sa Makabijem, u subotu od 15:30, a dva časa kasnije na programu je duel Novosađana i Mađara.

Dan kasnije igraju se utakmice za 3. mjesto (16:30), te finale (18:15), nakon čega će uslijediti ceremonija dodjele nagrada i zatvaranje turnira.

Memorijalni turnir "Marinko Kelečević" održava se svake godine u znak sjećanja na bivšeg rukometnog reprezentativca BiH, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine u blizini Beograda, a dvije godine kasnije održan je prvi turnir.

Kelečević je rođen 26. jula 1985. godine, a prije tragedije potpisao je ugovor sa Pivovarnom Laško iz Celja. Prije toga bio je član mađarskih klubova Ferencvaroš i Debrecen, te beogradskog PKB-a.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

KOJA BLAMAŽA

Sinoć na otvaranju renovirane sportske dvorane Obilićevo,Marinko Umićević prilazi bokseru Goranu Deliću i pozdravlja ga i kaže da je mislio da je on rukometaš Nikolić.Ovaj "stručnjak" nezna ni ko mu igra u Klubu kojim on pametuje.

Pametnjaković

@KOJA BLAMAŽA Jel to onaj što savjetuje Dodika?

Šustera u penziju

@KOJA BLAMAŽA Tog šustera Umićevića treba poslati u prošlost jer je od R.K. Borac napravio smijuriju.Tako je i u "Bemi".Uzme podsticajna sredstva za zapošljavanje radnika i nakon godinu dana im da otkaz i opet nanovo.To je mešetar i manipulator neviđeni...

Ćoško

Samo da ne bude poraza većih od 17 razlike kao u Našicama.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC