• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incident na Grbavici: Kostić pijan vrijeđao igrače

Autor mondo.ba

Miloš Kostić dobio je otkaz u Željezničaru, a u ponedjeljak je na treningu umjesto pozdrava u alkoholisanom stanju vrijeđao fudbalere i verbalno se sukobio sa grupom navijača, prenose sarajevski mediji.

 Incident na Grbavici: Kostić pijan vrijeđao igrače Izvor: MONDO/Samir Cacan

Slovenački stručnjak je kako tvrde sarajevski mediji bio vinovnik incidenta na „Grbavici“.

Sarajevski „Faktor“ piše u ponedjeljak uveče da je Kostić u alkoholisanom stanju počeo da vrijeđa igrače, a zatim se vrebalno sukobio sa jednom manjom grupom navijača.

Nakon toga, obezbjeđenje je bilo primorano da ga udalji sa pomoćnog terena i stavi u automobil kojim je napustio stadion.

„Samo brzom i pravovremenom intervencijom Erdijana Pekića, direktora stadiona i komesara za bezbjednost Željezničara spriječeni su veći ispadi sada već bivšeg trenera Kostića. Upravo je Pekić bio taj koji je udaljio Slovenca sa terena, navodi pomenuti portal.

Prema saznanjima sajta „Dnevnog avaza“Kostić je održao govor o tome kako su ga fudbaleri Želje iznevjereli, kako nisu davali svoj maksimum na utakmicama, niti ispunjavali dogovoreno iz svlačionice.

„Navodno je bilo i teških riječi, a situacija se brzo smirila, te je Kostić napustio trening plavih, ali uz asistenciju Pekića“, prenio je sarajevski sajt.

Zaista neviđena situacija na Grbavici u poslijeratnom periodu, a ni stariji navijači ne pamte da se nešto slično desilo u istoriji najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.

Željezničar se nakon šest odigranih kola u Premijer ligi BiH ove sezone nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC