• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL: Kosovo i Albanija zajedno u Skadru!

Autor mondo.rs

Premijer Albanije Edi Rama saopštio da će dve albanske reprezentacije, matice i takozvane države Kosovo, utakmice kvalifikacija za SP igrati u Skadru.

Albanci će se naigrati fudbala, a da završe na Svetskom prvenstvu u Rusiji imaju duplo veće šanse nego ostali. Samo po broju timova.

Po kvalitetu je već druga priča...

Fudbalska reprezentacija samoproglašene države Kosovo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji kao domaćin igraće u albanskom Skadru, objavio je premijer Albanije Edi Rama.

Tim južne srpske pokrajine, za koji igraju isključivo Albanci, nema potrebnu infrastrukturu na stadionu u Prištini, a prvi meč kao domaćin dočekaće Hrvatsku 6. oktobra na obnovljenom stadionu "Loro Borići".

"Stadion u Skadru je na novom početku. Nadamo se da će doneti sreću albanskom i kosovskom timu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", napisao je Rama na svom Fejsbuk profilu, a prenosi agencija ATA.

Fudbalski savez Kosova primljen je u članstvo u UEFA, uprkos kršenju statuta prema kojem zemlje nepriznate od Ujedinjenih nacija ne mogu da uđu u tu organizaciju, što je kasnije otvorilo vrata i u FIFA.

Kosovski fudbaleri zvaničan debi u kvalifikacijama imaće u finskom Turkuu, a u kvalifikacionoj grupi još su Turska, Ukrajina i Island.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC