• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džeki nedostaje žestine"

Autor mondo.ba

Trener Rome Lućano Spaleti očekivao je više od kapitena Bosne i Hercegovine Edina Džeke i Egipćanina Mohamada Salaha u nedjeljnom porazu od Fiorentine (1:0) na stadionu "Artemio Franki".

"Vučica" je propustila priliku u Firenci da se zbog poraza Juventusa od Intera (2:1) potpuno uključi u trku za sam vrh italijanske Serije A.

Spaleti je poslije meča italijanskim medijima pomenuo Salaha i Džeku, kao napadače koji su mogli (morali) da iz pojedinih situacija, posebno u prvom poluvremenu, postignu poneki pogodak.

"Ne moramo da ostvarimo veliki napredak, ali očekujem od igrača kakav je Salah da dobije duel sa svojim čuvarom, primi loptu u prostor i ponekad postigne gol", rekao je Spaleti za "Skaj Sport Italija".

Imao je i nekoliko zamjerki za igru kapitena "zmajeva".

"Džeko? Njemu je nedostajalo malo više žestine s vremena na vrijeme, mora da bude ljući u određenim situacijama i ukoliko to uradi, postizaće mnogo više pogodaka. Edin je fizički snažan, ali u situacijama fizičkog kontakta, njegov kvalitet opada", dodao je trener rimskog kluba.

Uprkos svemu, šef struke Rimljana smatra da je Roma u Firenci zaslužila više nego što je dobila.

"Poraz boli jer smo više zaslužili. Stvari nisu otišle na našu stranu. Prihvatamo rezultat, ali sam opet zadovoljan igrom, moji fudbaleri su obavili svoju dužnost", podvukao je Spaleti.

Roma je poslije prvog poraza u sezoni ostala na trećem mjestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, tri manje od lidera Napolija, dok je "Viola" na osmoj poziciji sa šest poena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC