• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel "istopio" Čelik!

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel deklasirali su zenički Čelik rezultatom 40:28 (19:15) u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 RK Borac - RK Čelik 40:28 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

  Banjalučani su u subotu dočekali goste u dvorani Osnovne škole: "Borislav Stanković" i sa 12 razlike ih ispratili kući u Zenicu.

POVEZANE VIJESTI

Zeničani su u Banjaluku stigli u punom sastavu iako su tokom protekle sedmice Enes Sirčo, Ajdin Tukečić i Amar Ćerim imali problema sa stomačnim virusom, ali danas izabranici Bojana Crnomarkovića nisu imali šta da traže u duelu sa raspoloženim crveno-plavima.

Izabranici Ratka Đurkovića su odlično ušli u utakmicu i poveli sa 3:0, a poslije 10 minuta i stekli "plus šest" golova viška (8:2). Nastavili su u istom ritmu i održavali prednost do finiša prvog poluvremena kad su gosti uspjeli da serijom 4:0 smanje na samo dva razlike, da bi Borac do odlaska na odmor ekspresno odgovorio i sa "plus četiri" okončao prvi dio igre (19:15).

BORAC m:tel: Beširević, Memić 5, Grahovac 2, Đurđević 1, Hercegovac, Daničić 1, Bubić, Efendić, Nježić 8, Majić 4, Lončar 7, Ćelić 2, Šešić 5, Vukičević 8. Trener: Ratko Đurković.

ČELIK: Lilić, Omerović, Begagić 4, Hadžić 5, Kobilica, Babić, Sirćo, Begović 3, Božić 3, Tufekčić, Begagić 6, Grahovac, Skopljak 3, Duvnjak, Pandžić 4. Trener: Bojan Crnomarković.

 Zeničanima je ostala ipak mala nada za eventualni preokret, ali je ona u nastavku potpuno uništena odličnom partijom crveno-plavih, koji su potpuno "razbili" Čelik u drugom poluvremenu i više nego zasluženo osvojili sva tri boda.

Banjalučane je do drugog ovosezonskog trijumfa vodio dvojac - desno krilo Miloš Nježić i crnogorski desni bek Danijel Vukićević, koji su postigli po osam pogodaka, dok je kod zeničke ekipe najefikasniji bio Adnan Negagić sa dva gola manje.

Borac je u ovom susretu nastupio bez povrijeđenog Srđana Mijatovića, koji je zaradio povredu još na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj braneći boje kadetske selekcije Srbije, a nedavno ju je obnovio na treningu.

Rezultati 3. kola:

Borac m:tel - Čelik 40:28
Vogošća - Krivaja 36:23
Hercegovina - Bosna 29:34
Prijedor - Derventa 26:26

Konjuh - Sloga 47:29
Krajina - Goražde 23:24

Maglaj - Zrinjski 27:25

Tabela: Vogošća 7, Derventa 7, Konjuh 6, Borac m:tel 6, Bosna 6, Krivaja 6, Goražde 6, Zrinjski 4, Prijedor 4, Sloga 3, Čelik 3, Krajina 0, Maglaj 0, Hercegovina 0.

Tagovi

Komentari 13

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

herceg

U ime gradjana Hercegovine hvala upravi Borca sto je doveo Seha ligu u Ljubuski. Uzivamo i zivimo za rukomet.

44

@herceg Svaka cast! Banjalucani bi mogli mnogo da nauce od vas, jer kad se ovdje igrala SEHA dvorana je nerijetko bila poluprazna, a dezurni kriticari opet, nikad glasniji. Mogli bi puno nauciti os vas, jer u Banjaluci se vec duuuugi niz godina ne zivi za rukomet i bojim se da to uopste nema veze sa ovom upravom...

Maratonci

Cestitke na pobjedi ! Ako vratite titulu u Banjaluku sve vam se oprasta , samo sta cemo ako se to ne desi? Sudeci po igri koju prikazujete titula je daleko...Celik je ipak ekipa koja ce da se bori za opstanak .

ddr

@Maratonci A, ko oprasta i sta?!? Ko ste uopste vi i ko vam daje za pravo da oprastate?!? Boze svasta!

Maratonci

@Maratonci @ddr Banjalucani gospodine,navijaci,gradjani ovog grada...receno nam je da ce se titula vratiti u BL pa to i zelimo da docekamo!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC