• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Čelsi će izaći jači iz poraza

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije kaže da igrači nisu ispunili zadatke koje im je dao menadžer Antonio Konte.

Branislav Ivanović imao je čast da u subotu izvede ekipu Čelsija na teren stadiona "Emirejts". Nosio je kapitensku traku umesto povređenog Džona Terija, ali utakmicu protiv Arsenala će pamtiti mnogo više po lošem.

Njegovo dodavanje unazad Geriju Kejhilu prethodilo je grešci iskusnog štopera, koju je Aleksis Sančez iskoristio da dovede Arsenal u vođstvo.

BANE GUBI MESTO? TEŠKO...

"Dejli Mejl" objavio je da Konte priprema ozbiljnu "čistku" u odbrani svog tima i da će se prvo na udaru naći Ivanović i Kejhil. List navodi da će se Teri i Zuma vratiti na teren posle povreda, a onda spekuliše mogućim kupovinama u januarskom prelaznom roku i sledećeg leta. Dakle, sve je na "dugom štapu"...

"Tobdžijama" je to ulilo dodatno samopouzdanje i pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu- 3:0!

"Nismo počeli utakmicu kako treba. Nismo verovali u ono što radimo i bili smo kažnjeni. Kao tim nismo odgovorili na zahteve koje je menadžer postavio pred nas. Moramo da budemo iskreni prema sebi", poručio je Ivanović.

On je dodao da je ekipi Čelsija potrebna mnogo veća koncentracija i posvećenost detaljima fudbalske igre, ako želi da opravda očekivanja navijača i uprave.

"Siguran sam da iz ovih poraza možemo da izađemo jači. U životu i u fudbalu ništa ne dolazi lako, uvek ima uspona i padova. Kao profesionalci znamo da u teškoj poziciji moramo da se motivišemo na žestok rad i pripremu sledeće utakmice. Nadam se da smo mentalno spremni za izazov koji je pred nama", dodao je 32-godišnji defanzivac.

Čelsi je u prva tri kola imao maksimalan učinak, a onda osvojio samo bod iz naredna tri meča Premijer lige. Do dvonedeljne pauze u prvenstvu očekuje ga gostovanje Halu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC