• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel "zakucao" Krajinu pred derbi u Vogošći

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel deklasirali su Krajinu 37:19 (15:8) i uknjižili sedmu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pred derbi sa liderom prvenstva Vogošćom u narednom kolu.

 Rukomet (PL BiH): Borac m:tel - Krajina  Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

 Cazinski tim je pred gostovanje u banjalučkom "Boriku" imao samo jedan bod i to osvojen protiv Hercegovine u Nevesinju (25:25), ali je taj dvoboj prema tvrdnjama lokalnih medija poništen od strane Rukometnog saveza BiH i biće ponovljen.

POVEZANE VIJESTI

Sa tako skromnim učinkom u dosadašnjem dijelu sezone nije mogao da ima prevelika očekivanja u petak uveče protiv izabranika Ratka Đurkovića, koji pretenduju na najviši plasman, već da pruže koliko-toliko značajan otpor.

Međutim, već poslije prvog poluvremena u kojem su crveno-plavi stekli sedam golova prednosti bilo je jasno da će Banjalučani upisati nova tri boda.

U drugom dijelu su banjalučki rukometaši nastavili da pune mrežu gostiju iz Cazina i prednost je konstantno rasla do konačnih "plus 18" pogodaka.

Najefikasniji u domaćem taboru na večerašnjoj utakmici bili su Đorđe Ćelić i Mirko Majić sa po sedam postignutih golova, jedan manje uknjižio je Vladan Đurđević, dok su se kod Krajine istakli Marko Stoisavljević sa šest i Denis Hošić sa pet pogodaka.

Ovim ubjedljivim trijumfom, Banjalučani su prebacili "lopticu" u polje Vogošće, koja u subotu dočekuje trećeplasiranu Derventu, a potom narednog vikenda u sarajevskom predgrađu će gostovati Borac m:tel.

Poslije tog derbija biće mnogo jasniji odgovor na pitanje: Ko ima tim za titulu - Vogošća ili Banjalučani?

Borac m:tel: Beširević (6 odbrana, 1 sedmerac), Memić 1, Đurđević 6, Hercegovac 2, Daničić 3, Mijatović, Bubić 1, Efendić (14 odbrana), Nježić 3, Majić 7, Lončar, Ćelić 7, Šešić 3, Ćeranić 3, Vukićević, Marković 1. Trener: Ratko Đurković.

Krajina: Hušić (2 odbrane), Stoisavljević 6, Nadarević, Hošić 5, Salkić, Dautović, Durić 2, Subotić (14 odbrana), Kapić 3, Blagojević, Dervišević, Rekić (1 odbrana), Bašagić, Lipović 2, Krivokapić 1. Trener: Mensur Osmanagić.

PAROVI I REZULTATI 11. KOLA

Borac m:tel - Krajina 37:19 (15:8)

Čelik - Prijedor 31:29 (18:18)

Krivaja - Sloga 30:28 (16:16)

Subota

Maglaj - Hercegovina
Zrinjski - Konjuh
Vogošća - Derventa
Goražde - Bosna

TABELA: Vogošća 28, Borac m:tel (+1) 27, Derventa 22, Bosna 19, Krivaja (+1) 19, Konjuh 18, Zrinjski 16, Goražde 15, Maglaj 12, Sloga (+1) 12, Čelik (+1) 12, Prijedor (+1) 10, Hercegovina 4, Krajina (+1) 1

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tandem "stručnjaka"

Slažem se.Treba istaći da nije "STRUČNJAKA" glavonje i šusteraja da Borac nebi ni postojao.Borac postoji od kako su oni u Klubu.

XYZ

@Tandem "stručnjaka" Opismeni se!

?!

Ekipa Borca je skrpljena od devet stranaca desetim trenerom.To je činjenica koju niko ne može osporiti?Pa zar Banja Luka i Borac nema svojih igrača?

Upravo tako

@?! To je politika glavonje i šustera.Proteći će još puno Vrbasa dok se Borac vrati na poziciju na kojoj je bio prije njihovog dolaska.Prvak BiH,Osvajač Kupa BiH,SEHA liga ...

Samo BORAC

@?! Kojih 9... Da ste pokusali na prste nabrojati shvatili biste da ih nema 9. Samo iste gluposti pricate. Kojih 9!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC