• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vogošća preko Borca m:tel do jesenje titule!

Autor mondo.ba

Iako su rukometaši Borca m:tel vodili u Vogošći na poluvremenu, domaćin je u nastavku uspio da stigne do preokreta i zabilježi pobjedu u 12. kolu Premijer lige BiH - 23:22 (12:14).

 Vogošća preko Borca m:tel do jesenje titule! Izvor: MONDO/Samir Cacan

U Vogošći je tačnije u dvorani OŠ "Porodica ef. Ramić" u Semizovcu vođena žestoka bitka za jesenjeg prvaka Bosne i Hercegovine.

A jesenji lovor na kraju je pripao ekipi iz sarajevskog predgrađa zahvaljujući bodovima osvojenim protiv Banjalučana, ali i neočekivanoj pobjedi sarajevske Bosne u Derventi (22:23)...

Vogošća Poljine Hils - Borac m:tel 23:22 (12:14).

U prvom dijelu 12. kola Premijer lige BiH, rukometaši Borca m:tel u Vogošći imali su dva gola prednosti, ali su u nastavku izabranici Ratka Đurkovića ipak poklekli.

Objektivna vogošćanska publika aplauzom je u subotu dočekala goste iz Banjaluke, koji se na početku nisu posebno dobri snašli, pa je domaćin brzo poveo sa "plus tri" (4:1, 5:2).

Međutim izabranici Ratka Đurkovića su uspjeli da se vrate i najprije smanje na gol zaostatka (6:5), a potom i da stignu do izjednačenja (7:7), pa je od tada meč bio poprilično izjednačen.

U finišu poluvremena, igralo se "gol za gol" i iako se činilo da će na odmor sa rezultatskom prednošću otići izabranici Gorana Tomića, u finišu je Borac m:tel stigao do "plus dva" - 14:12.

u nastavku, Banjalučani su održavali vođstvo od dva razlike do 45. minuta (20:18), kad je uslijedila serija domaćina, koji je na kraju ipak uspio da osvoji tri boda i proslavi jesenju titulu u pretposljednjem kolu.

Danijel Vukićević sa devet golova i Goran Daničić su četiri manje bili su najefikasniji u taboru Banjalučana, dok je kod domaće ekipe prvo ime bio Ivan Divković sa čak 10  pogodaka.

RK Vogošća Poljine Hils: Hadžić, Geko 2, Džinović 2, Kadrić, Kreso, Bečić, Korjenić 1, Đapo, Haseljić, Pekić 2, Šabanović, Divković 10, Smajilbegović 1, Jelačić, Dedajić 2 i Tufekčić 3.

RK Borac m:tel: Beširević, Memić 2, Đurđević 2, Hercegovac, Daničić 5, Mijatović 2, Bubić, Efendić, Nježić, Majić 2, Lončar, Čelić, Šešić, Ćeranić, Vukićević 9 i Marković.

U samom finišu prvog poluvremena izvještač našeg portala iz dvorane, dobio je loptom udarac u glavu, ali na sreću samo su nastradale naočare... 


PREMIJER LIGA BIH - 12. KOLO:

Derventa - Bosna 22:23
Vogošća - Borac m:tel 23:22
Konjuh - Čelik 29:21

Igrano u petak:
Prijedor - Krivaja 31:24
Krajina - Maglaj 24:20
Sloga - Goražde 33:31
Hercegovina - Zrinjski 21:32

TABELA: Vogošća 31, Borac m:tel 27, Derventa 25, Bosna 22, Konjuh 21, Zrinjski 19, Krivaja 19, Goražde 18, Maglaj 15, Sloga 15, Prijedor 13, Čelik 12, Krajina 3, Hercegovina 3.

Komentari 10

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sramota

Jos jedna bruka Borca pod vodjstvom Brankovica i Umicevica.

@#$!!?$!@

@Sramota ne znam na kakvu bruku mislite? Jedina bruka ovdje je Vas komentar i odnos prema klubu! Prosetajte po drugim gradovima i pogledajte kako se voli i navija za svoj klub. Sramoto banjalucka!!!

CESTITAM

Cestitam momcima na borbenosti, pokazali su da mogu i znaju igrati rukomet!

Steta

Nazalost sudije su odlucile ko ce biti jesenji prvak...

Uvijek kriv neko drugi

@Steta Sad se vadite na sudije.Ko li će biti krivac kad na kraju sezone budete treći ili četvrti?Izviđač,Vogošća,Derventa,Borac?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC