• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazil za kraj?

Autor mondo.rs

Didije Drogba po svemu sudeći neće još u penziju

Priča o povratku u Marsej dala je signal ostalima da bi Didije Drogba mogao da bude dobra investicija, jer ipak nema nameru da okonča igračku karijeru.

Bivši napadač Čelsija, koji je pre nekoliko nedelja napustio Montreal, dobio je ponudu Korintijansa, zbog čega bi mogao da se predomisli i odloži penziju.

"Dobili smo zahteve od Drogbe pre nekoliko dana i oni nisu preterani, kako su neki najavljivali. Poslali smo zvaničnu ponudu njegovom agentu, koji nam je rekao da ju je igrač prihvatio. Ipak, konačan odgovor još nismo dobili, već ga čekamo", izjavio je sportski direktor Korintijansa Flavio Adauto.

Brazilski mediji prenose da se očekuje da Drogba u toku predstojeće nedelje doputuje u Brazil na konačni dogovor, nakon čega bi mogli da uslede lekarski pregledi i zvanično potpisivanje ugovora.

Napadač iz Obale Slonovače, koji će u martu napuniti 39 godina, u karijeri je osim za Čelsi, sa kojim je osvojio četiri titule Premijer lige i Ligu šampiona, tokom karijere igrao je i za Le Man, Marsej, Gengan, Šangaj Šenhua i Galatasaraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC