• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Sablić novi trener Širokog Brijega

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Sablićevi asistenti na klupi ekipe iz Hercegovine biće dosadašnji šef stručnog štaba Denis Ćorić, te Mirko Hrgović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i prvotimac Širokog Brijega.

Goran Sablić, nekadašnji igrač Hajduka i Dinama iz Kijeva, te trener hrvatskog prvoligaša Splita novi je šef stručnog štaba bh. premijerligaša, Širokog Brijega, odlučio je Upravni odbor kluba sa "Pecare". Zvanično predstavljanje planirano je za sutra.

Sablićevi asistenti na klupi ekipe iz Hercegovine biće dosadašnji šef stručnog štaba Denis Ćorić, te Mirko Hrgović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i prvotimac Širokog Brijega.

Upravni odbor odlučio je da v.d. direktora Širokog Brijega bude dosadašnji generalni sekretar Dragan Soldo, koji će na ovoj funkciji naslijediti Josipa Bevandu. Sportski direktor Širokobriježana i u narednom periodu ostaće Dalibor Šilić.

Poslije 18. odigranih kola u jesenjem dijelu Premijer ligi BiH Široki Brijeg je na sedmom mjestu sa 26 bodova, tri manje od Slobode i mjesta koji u nastavku sezone vodi u Ligu za prvaka.

Cilj Širokog Brijega u proljetnom dijelu šampionata je da u preostala četiri kola prvog dijela sezone izbori plasman u Ligu za prvaka, pa u dodatnih 10 kola bori se za plasman u kvalifikacije Lige Evrope.

U prvom kolu nastavka prvenstva 25. februara Široki Brijeg biće gost Metalegea-BSI.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC