• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjača izjava Istomina: Izvinjavam se Novaku!

Autor mondo.rs

Denis Istomin izvinio se šestostrukom prvaku Australijan Opena zbog toga što ga je pobedio i sprečio u pohodu na sedmu titulu.

Novak Đoković stigao je Mulburn po sedmi trofej!


Branilac titule imao je vrlo težak zadatak protiv Fernanda Verdaska na startu Australijan Opena, a kada je tu prepreku savladao, usledio je duel sa Denisom Istominom.

I kraj!

 Šok i neverica u timu Novaka Đokovića. Kod navijača. Kod onih što ne navijaju za Noleta. Kod samog svetskog broja dva. Kod svih, pa čak i Denisa.

"Izvinjavam se Novaku, iznenadio sam i sebe, pre svega. Hvala mom timu, odradili smo fantastičan posao. Hvala publici, hvala drugari. Puno je emocija, ne mogu da nađem prave reči", rekao je posle meča vidno uzbuđeni Istomin, 117. igrač sveta.

Ovim porazom raspršeni su nada i želja Đokovića da pokaže kako i dalje konstantno može da igra na nivou koji ga je krasio godinama, sve do Rolan Garosa prošle godine.

Nemir u Đokoviću i te kako je znao da iskoristi Istomin. I pored 72 neiznuđene greške Đokovića, Uzbekistanac je igrao fantastično, kao da je u prvih 20 igrača sveta, a ne 100 mesta lošije plasiran.

"Nisam siguran kako sam uspeo sve da izdržim. Mislim da samo bio mnogo iznad proseka. Ovo je jedna od najvećih pobeda, a uverio sam se i da mogu da budem sa najboljima na istom nivou", rekao je Istomin. 

Svaka čast, pobeda bez ijedne mrlje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC