• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev u transu: Kažite mi kako sam uspeo!

Autor mondo.rs

Nemac posle briljantne partije i eliminacije prvog igrača sveta Endija Mareja u osmini finala Australijan Opena nije znao da opiše kako mu je to pošlo za rukom

Senzacija se zove Miša Zverev. On je u Melburnu pobedio najboljeg irača sveta Endija Mareja u osmini finala Australijan Opena (7:5, 5:7, 6:2, 6:4), zadao mu jedan od najtežih poraza u karijeri i onemogućio ga da se dokopa dugo željenog trofeja na prvom grend slemu sezone.

Pedeseti igrač sveta priznaje da je igrao kao u transu i da nije svestan kako je odigrao neke delove meča.

"Ne znam stvarno kako sam to uradio", prvo je rekao Nemac posle trijumfa. Kao da sam bio u nekoj vrsti kome i pronalazio sam način da ga prođem. Zaista bih voleo da mi objasnite kako sam uspeo, jer, iskreno, bilo je nekoliko poteza koje i sam ne znam kako sam izveo. Ne znam uopšte kako sam osvojio neke poene na meču, ali sam uspeo", izjavio je Zverev kao u transu posle najveće pobede u karijeri.

Dvadesetdevetogodišnji Zverev, koji je u poslednjih 20 meseci prešao neverovatan put, nije imao prave reči da opiše sreću posle trijumfa.

"Ovo je za mene sve! Najveća uspeh kojem su prisustvovali svi članovi moje porodice. Moj boks je bio pun, svi su me podržavali, davali mi neverovatnu podršku. Ovo je nestvarno", rekao je Miša Zverev.

Nemac je igrač za koga se može reći da je ostvario snove. On je u martu 2015, kada je vodio žestoku borbu sa povredama, zauzimao 1.067 mesto na ATP listi, a onda je u 2016. uspeo da uđe u top 100, a početkom 2017. i da napravi senzaciju na Australijan Openu nakon eliminacije prvog tenisera sveta.

Ako se u prilog doda podatak da mu je do sada najveći uspeh na grend slemovima bilo treće kolo, a da je Australiji prethodno samo 2007. tokom prvog učešća na turniru stigao do druge runde, a nakon toga sedam puta ispadao pre toga, od čega poslednja tri puta u kvalifikacijama, jasno je da je Zverev napravio rezultat iz mašte.

On će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Rodžer Federer - Kei Nišikori.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC