• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Markec se vraća u Premijeršip: Hal potvrdio

Autor mondo.rs

Hal je potvrdio da je dogovorio pozajmicu Lazara Markovića do kraja sezone. Novi menadžer Hala Marko Silva veruje da bi srpski ofanzivac mogao da pomogne ekipi u borbi za opstanak.

Sa pozajmice na pozajmicu!

Fudbaler Liverula Lazar Marković, koji je imao neuspelu epizodu u lisabonskom Sportingu, vraća se u Premijer ligu, u redove Hala.

Takođe, na pozajmicu.

To je potvrđeno u popodnevnim časovima u ponedeljak na sajtu "tigrova" (to je nadimak igrača Hala).

197726


Dvadesetdvogodišnji krilni napadač je po ukusu novog menadžera "tigrova" Marka Silve, koji ga dobro poznaje iz vremena kada je trenirao Eštoril, a popularni Markec blistao u dresu Benfike.

Njegov boravak u Halu biće, dakle, u formi pozajmice, do kraja aktuelne sezone, kada bi menadžer Liverpula Jirgen Klop ponovo morao da se pozabavi srpskim internacionalcem.

Hal je posle 22 odigrana kola u zoni ispadanja iz Premijer lige, zajedno sa Kristal Palasom i Sanderlendom, ali bodovni zaostatak za ekipama "iznad crte", kao što su Svonsi, Midlsbro i Lester nije veliki.

Marković je leta 2014. prešao iz Benfike u Liverpul za 20 miliona funti, ali je samo prvu sezonu ugovora proveo na Enfildu. Usledile su jednogodišnje pozajmice Fenerbahčeu i Sportingu, za koji je nastupio na 14 utakmica - uglavnom ulazio sa klupe za rezerve - i dao dva gola.

Minulog vikenda na gostovanju Maritimu nije bio ni na klupi, a nije uspeo da se nametne treneru Žoržu Žezusu, sa kojim je veoma uspešno sarađivao u Benfiki.

Inače, Marković je zbog neigranja ili slabih partija u klubovima odavno izgubio mesto u reprezentaciji. On je i dalje na širem spisku "orlova", ali poslednji put je bio na terenu još u prijateljskom susretu sa Francuskom, septembra 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC