• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Večiti derbi na Zvezdin rođendan!

Autor mondo.rs

I dalje stoji da će klubovi najvišeg domaćeg ranga zaigrati takmičarske mečeve za 18. februara, potvrđeno je svim klubovima, a saopštila je Crvena zvezda.

 Vječiti derbi na Marakani na Zvezdin rođendan Izvor: MN PRESS

Neretko odlaganje zbog vremenskih (ne)prilika ove zime neće poremetiti superligaški kalendar. Bar je takav trenutni stav.

Prema saopštenju Crvene zvezde, na osnovu dopisa direktora lige Vladimira Bulatovića, za koji u Ljutice Bogdana kažu da je poslat svim klubovima, sezona će se odvijati prema planu.

"Kako se navodi u dopisu, uzimajući u obzir trenutnu dugoročnu vremensku prognozu, prolećni deo sezone 2016/17 počeće kako je i bilo planirano, 18. februara, utakmicama 22. kola", objašnjeno je.

Međutim, u slučaju "veoma teških vremenskih uslova i uticaja više sile", početak prolećnog dela prvenstva biće pomeren za 25. februar 2017.

U dopisu (Vladimira Bulatovića) navodi se i da je došlo do pomeranja termina odigravanja utakmica u okviru 24. i 25. kola. Umesto u sredu, 1. marta, utakmice 24. kola će shodno interesu sponzora takmičenja biti odigrane u subotu, 4. marta 2017. godine".

"To znači da će 153. večiti derbi (zakazan za 24. kolo) biti odigran na stadionu 'Rajko Mitić' baš na Zvezdin 72. rođendan! Biće to odlična prilika da se još jednom napuni najveći srpski stadion", poruka je sa "Marakane".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC