• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći doneo pobedu Zvezdi na debiju!

Autor mondo.rs

Novi centarfor crveno-belih postigao gol u svom prvom meču na Kipru, za konačnih 1:0.


Prvi meč i odmah - gol!

Novi centarfor Crvene zvezde Ričmond Boaći debitovao je ovog četvrtka za ekipu Miodraga Božovića i u svom prvom nastupu obezbedio trijumf srpskom šampionu.

ZVEZDA - OLIMPIJA SATU MARE 1:0 (1:0)

Odlučujući momenat bio je udarac novajlije u 15. minutu, posle kontre koju je "izvukao" asistent Dušan Anđelković.

Novi Zvezdin "špic" imao je dovoljno vremena da se namesti na petercu, i da rutinski pošalje loptu u mrežu rumunskog tima. Ispostavilo se da je u tom trenutku i postavio konačan rezultat.

Boaći je u prvom meču za crveno-bele proveo na terenu 72 minuta, kada su njega i Slavoljuba Srnića zamenili Gelor Kanga i Srđan Plavšić. Za razliku od napadača iz Gane, povratnik u Zvezdu Nenad Milijaš danas nije bio na terenu, jer bi ekipi trebalo da se priključi u petak rano ujutro.

Crvena zvezda nastupila je protiv Olimpije u značajno jačem sastavu nego u prvoj proveri protiv mađarskog Šoprona:

Manojlović (od 46' Stanković), Petković, Luković (od 80' Frimpong), Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Srnić (od 72' Plavšić), Milić (od 83' Romanić), Pavkov (od 46' Sikimić) i Boaće (od 72' Kanga).

Na terenu u Pafosu Zvezda je odigrala na momente veoma borben meč, što je u prvom poluvremenu moglo da stvori i do tuču na terenu. Igrač rumunskog tima tada je grubo startovao na Damijenu Le Taleku, na šta je Francuz burno reagovao, ali mu se rival brzo izvinio.

Kada su u pitanju šanse, napadač crveno-belih Milan Pavkov pokušavao je nekoliko puta u prvom poluvremenu, koristeći dobru saradnju Marka Petkovića i Nemanje Milića na desnom krilu. Sa iste strane stvorena je prilika i sredinom nastavka, ali je snažan udarac Predraga Sikimića golman rumunskog tima odbranio uz pomoć prečke.

Rezultat je u završnici ostao nepromenjen i posle velikih prilika Mičela Donalda (na asistenciju Kange) i Srđana Plavšića (na dodavanje Sikimića), pa je Zvezda ostvarila drugi uzastopni trijumf minimalnim rezultatom.

Narednu proveru, Božovićev tim imaće u ponedeljak od 13 časova po vremenu u Srbiji, kada će igrati protiv Arisa iz Limasola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC