• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokić poslije pobjede nad Borcem: Dominacija!

Autor mondo.ba

Trener RK Derventa Zoran Dokić istakao da je njegova ekipa u svim segmentima nadigrala Borac i zasluženo prošla u polufinale Kupa RS.

 Dokić poslije pobjede nad Borcem: Dominacija! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši Dervente pobjedom nad Borcem 24:20 izborili su plasman u polufinale Kupa RS, gdje su se već plasirali Sloga i Slavija, a četvrti finalista biće bolji iz duela Mladost – Prijedor.

U četvrtfinalnoj utakmici odigranoj u Derventi domaći rukometaši vodili su sve vrijeme, imali ubjedljivu prednost na poluvremenu i na kraju eliminisali prošlogodišnjeg finalistu.

Trener Dervente Zoran Dokić u izjavi za MONDO poslije utakmice rekao je da pobjeda njegove ekipe nije iznenađenje, iako je za protivnika imala banjalučki Borac.

"Stvarno smo dominirali cijelu utakmicu u svim fazama i elementima igre. Prikazali smo raznovrsniju igru od Borca, igrali smo mnogo kvalitetniju odbranu od Borca, čak i napad tako da rezultat uopšte nije iznenađujući. Moja ekipa je bila raspoložena i mnogo bolja", istakao je Dokić.

Premijerligaški klubovi našli su se u pomalo nezgodnoj situaciji poslije sedmodnevnog odgađanja početka drugog dijela sezone, ali su u međuvremenu zakazani mečevi Kupa RS koji su poslužili kao odlična uvertira u nastavak prvenstva.

"Bila je ovo odlično provjera. Položili smo ispit. Meni kao  treneru su mnoge stvari jasnije, blizu smo dobre forme i ući ćemo spremni u nastavak sezone u Premijer ligi BiH", rekao je Dokić.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čestitke Dokiću

Derventa je večeras pokazala da je za dva koplja bolja od Borca.Nije ni čudo kad se vidi kako je Branković skrpio ovu ekipu a otjerao sve što je valjalo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC