• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakovanje kofera: Bogdanović u Vašingtonu

Autor mondo.rs

Vizardsi ojačali "klupu" odličnim napadačem.

Posle dve i po godine saradnje, došlo je vreme za rastanak. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (27, 203 cm) napustio je Bruklin Netse i prešao u Vašington Vizardse.

Nekadašnji igrač Reala, Cibone i Fenerbahčea, jedan od najubojitijih evropskih šutera današnjice, preselio se u glavni grad SAD, zajedno sa Krisom Mekalahom, dok je Bruklin za njih dobio Endrjua Nikolsona, Markusa Torntona i "pika" prve runde na ovogodišnjem draftu.

Bogdanović je u Bruklin stigao 2014. i kao starter postizao 14,2 poena u proseku. U novom timu imaće zadatak da "pokrene" rezerve i da doprinese ekipi koja trenutno zauzima treće mesto na tabeli Istočne konferencije (34-21).



"Napravili smo neke dobre poteze", rekao je startni bek Vašingtona Bredli Bil na pitanje o aktivnostima svoje organizacije ove zime.

Bogdanović ove sezone šutira iz igre sa 44 odsto uspešnosti, a 37 odsto za tri poena. Na leto će mu isteći trogodišnji ugovor koji je potpisao sa Bruklinom, pa će nakon tekuće sezone ponovo sesti za sto sa predstavnicima franšize i razgovarati o eventualnom nastavku saradnje.   

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC