• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i na Megu bez pola tima

Autor mondo.rs

Desetkovani crno-beli u Sremskoj Mitrovici nastupaće u istom sastavu kao protiv Zadra, u meču 24. kola ABA lige koji je pomeren za jedan dan

 Partizan i na Megu bez pola tima Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan će sutra u Sremskoj Mitrovici imati mega izazov. Crno-beli i dalje muku muče sa sastavom tima, budući da već deset dana veliki broj igrača ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Na duelu protiv Mege, koji je odložen za jedan dan u odnosu na prvobitni raspored ABA lige, Partizan će nastupati u istom sastavu kao protiv Zadra, dok će ih sa klupe, šesti meč zaredom predvoditi Nenad Čanak, umesto prvog trenera Aleksandra Džikića, koji je, takođe, bolestan.

Ekipa koja je nedavno na Kupu Radivoja Koraća u Nišu pobedila Megu u polufinalu, potrudiće se da na gostovanju nametne svoj ritam.

“Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski su odlična ekipa, mlada, i ako nametnu njihov ritam igre, s obzirom na naše brojno stanje, biće nam teško u Mitrovici. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dođemo do pobede kojom bi potvrdili treće i ostali u igri za to drugo mesto", rekao je Nenad Čanak.

Adin Vrabac očekuje još teži meč za desetkovani tim Partizana nego što je to bio slučaj protiv Zadra, ali kaže da se ekipa neće predati.

"Situacija je takva kakva je, igraćemo u skraćenoj rotaciji i pokušati da učinimo sve kako bi nadomestili odsustvo svih onih koji sutra neće biti sa nama. Znamo da će biti teško, ali nema odustajanja", naglasio je Vrabac.

Utakmica Mega Leks - Partizan igra se u ponedeljak od 21 čas u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

PAROVI I REZULTATI 24. KOLA

petak

Cedevita - Karpoš 81:77

subota

Krka - Mornar 63:72

Budućnost - FMP Železnik 93:84

ponedeljak

Crvena zvezda - Olimpija 18.00
MZT Skoplje - Igokea 21.00
Mega Leks - Partizan 21.00

sreda

Zadar - Cibona 18.00

Tabela: Crvena zvezda 22-1, Cedevita 18-6, Partizan 17-6, Budućnost 17-7, Cibona 11-12, Igokea 11-12, FMP 10-13, Olimpija 10-13, Karpoš Sokoli 9-15, Mega Leks 9-14, MZT 8-15, Mornar 8-16, Zadar 7-16, Krka 7-17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC