• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Viola" odvodi dvojicu iz Humske? Iliev: Polako

Autor mondo.rs

Italijanski mediji pišu da je Fiorentina veoma zainteresovana za fudbalere Partizana Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića. Dogovor blizu? Iliev za MONDO: "Interesovanje je veliko, znam za tri kluba koji nisu Fiorentina".

 Nikola-Milenkovic-i-Dusan-Vlahovic-na-meti-Fiorentine Izvor: MN PRESS

Partizan i Fiorentina godinama unazad imaju poslovnu saradnju. Matija Nastasić, Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Gulan i Adem Ljajić direktno su otišla iz Partizana u italijanski klub.

Mediji na Apeninskom polustrvu objavili su danas saznanja da je Fiorentina veoma zainteresovana za mladi dvojac iz Partizana - štopera Nikolu Milenkovića i napadača Dušana Vlahovića - i da je, maltene, dogovor zainteresovanih strana veoma blizu!

Italijanski mediji su naveli da su se "predstavnici dva kluba sastali prethodnih dana" i da bi "za koji dan trebalo da finiširaju dogovor".

Čak je objavilljena i vrednost ugovora: navodno će Partizan za Milenkovića dobiti 5 miliona evra plus 15/20 procenata od anredne prodaje, a za Vlahovića 1,5 milion evra, s tim što bi napadač ostao u Partizanu do januara 2018. godine.

Kao i obično, prava adresa za proveru ovih informacija u Humskoj je sportski direktor Ivica Iliev. Evo šta je on rekao za MONDO:

"Ja lično nikada nisam pričao sa ljudima iz Fiorentine. Za taj sastanak ne znam. Kada sam u decembru bio u Italiji, neki drugi klubovi jesu pokazali interesovanje, pogotovo za Milenkovića. U međuvremenu, bila je ponuda Anderlehta za njega (u januaru tokom priprema na Kipru, prim. aut.), a ušao je u igru još jedan nemački klub. Verujem da će za njega krenuti licitacija. Ono što ja znam jeste da su za Milenkovića ozbiljno zainteresovana 3, 4 kluba, a nijedan od njih nije Fiorentina".

Iliev veruje da će ovakvih informacija, poput ove iz Italije, biti sve više, jer je mladi štoper zaista na ceni.

"U ovom poslu, svako želi sebi da izgradi najbolju poziciju, svako ima neku svoju poslovnu kombinaciju, plan kako da nešto završi. Tako je i ova, ko zna ko su ti koji su se predstavili kao ljudi iz Fiorentine, možda su neki agenti... U svakom slučaju, ne bi me iznenadilo da se ubuduće pojavljuju slične informacije. Ponavljam, za Milenkovića jesu zainteresovana bar tri kluba, a nijedan nije Fiorentina", rekao je Iliev za MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC