• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrabac za MONDO: Nisam produžio sa Partizanom

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Adin Vrabac za MONDO demantuje da je produžio ugovor sa Partizanom. Smatra da crno bijeli mogu do finala ABA lige.

 Adin Vrabac Novi ugovor sa KK Partizan Izvor: MN PRESS

Adin Vrabac igra drugu sezonu u Partizanu.

Prošla je bila jedna od najtežih u istoriji kluba, a ove sezone lakše se diše. Klub je izborio plasman na fajnal for ABA lige, igrao je finale Kupa Srbije.

U posljednjem meču ligaškog dijela takmičenja crno - bijeli idu na noge Igokei u Laktaše. Zavisno od rezultata posljednjeg kola vidjećemo na kraju, koji će Partizan biti. Može i drugi i treći i četvrti.

ADIN VRABAC ABA LIGA 2016/2017

KOŠEVI 5,4

SKOKOVI: 3,8

ASISTENCIJE1,7

NAJBOLJA PARTIJA: PROTIV OLIMPIJE 17 POENA, 8 SKOKOVA, 3 ASISTENCIJE

Vrabac je za MONDO rekao kako Partizan neće kalkulistati. Ide na pobjedu u svakom meču.

“ Jeste. Mi i zbog sebe želimo da odigramo bez kalkulacija i ovu i svaku utakmicu. Imamo naravno obavezu i prema navijačima, kojih znamo da ima mnogo. Tako da nema potrebe za razmišljanjem i kalkulisanjem nikakvim”, rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine na početku razgovora za MONDO.

U polufinalu regionalnog takmičenje Partizan će najvjerovatnije sa pozicije broj tri igrati protiv Cedevite. U oba ligaška meča šampion Hrvatske je slavio pobjede.

“ Možemo pretpostaviti da je najizglednije da će Cedevita biti protivnik u polufinalu ABA lige. Ne razmišljamo još o tim utakmicama, ali vjerujem da možemo da pobijedimo Cedevitu. Te dvije utakmice i u Beogradu i u Zagrebu uopšte nismo igrali onako kako smo htjeli. Vjerujem da ćemo se spremiti i da će to izgledati puno bolje”,optimista je Vrabac.

ADIN VRABAC KARIJERA

KK SPARS, KK TRIR, KK PARTIZAN

REPREZENTACIJA BIH/EVROBASKET 2015. FRANCUSKA

U dresu Partizana "gura" drugu sezonu. Prošla je bila najblaže rečeno turbulentna. Ove tim izgleda konstantnije.

“ Jeste prošle godone je bilo na početku teško. Od januara smo se digli i završili peti u ABA ligi. Igrali smo finale Kupa i Lige Srbije. Na kraju je to bila jedna ok sezona. Ove godine više se očekuje i veći je pritisak. Bolji se rezultat očekuje. Do sada dobro guramo i nema razloga da sada u finišu sezone posustanemo. Da izgubimo tu neku volju i želju. Treba samo da nam ovo do sada bude još veći motiv da završimo sezonu na najbolji način”,mišljenja je Vrabac.

Smatra da je za ovo vrijeme u Partizanu dosta napredovao.

 “ Napredovao sam dosta. Ne treba govoriti kakav je Partizan klub i kakvu istoriju ima. Ove moje skoro dvije godine su stvarno dobre. Nisam pretjerano zadovoljan svojim igrama, ali sam zadovoljam u tom košarkaškom dijelu koliko sam napredovao. I u glavi i u razumijevanju. Trener Džikić stvarno izvlači maksimum iz nas i znači mi to što sam u Partizanu da prođem to i mislim da će mi puni značiti u daljnjoj karijeri".

NISAM PRODUŽIO UGOVOR SA PARTIZANOM

Izvor: MN PRESS

Prethodnih dana pojavila se informacija kako je Vrabac sa najtrofejnijim srpskim klubom produžio ugovor na još jednu sezonu. Vrabac tu informaciju demantuje.

“Ne to nije istina”, nasmijao se na pitanje o produženju saradnje.

Da li ima želju da produži sa Partizanom?

“ Ja bi iskreno volio da ostanem još jednu godinu. Ali vidjećemo, kažem ja bih volio da ostanem. Lijepo mi je u Partizanu”,kaže Vrabac.

NIKO IZ SAVEZA DA UPITA ZA ZDRAVLJE

Sa reprezentacijom BiH igrao je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2015..

Prošle kvalifikacije pod vođstvom Damira Mulaomerovića su neslavno završile. BiH je trenutno bez selektora, a košarkaše kaže Vrabac niko ne zove iz Saveza. Makar da za zdravlje pita.

“ Iskreno mene niko ne kontaktira iz Saveza. Nisam puno o tome razgovarao sa ostalim igračima. Vjerovatno kad dođu kvalifikacije na red da će nas neko zvati. Nemam ništa puno da kažem. Promijenili su se ljudi. Ove nove ljude nisam ni upoznao. Ne zna se ni ko će nam biti selektor. Na njima je to ... Mi igrači ništa ne možemo promijeniti. Mi igrači dobijemo poziv, odigramo i tako",rekao je na kraju razgovora za MONDO Vrabac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC