• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Veoma važno! Lalatović: Sami sebe dobili

Autor mondo.rs

Treneri crveno-belih i "brđana" ukazivali su na greške svog tima, s tim da je šef struke Crvene zvezde mogao da konstatuje: "Jako značajan uspeh!"

 Božović: Veoma važno! Lalatović: Sami sebe dobili Izvor: MN PRESS

Još jedan atraktivan meč Čukaričkog i Crvene zvezde na Banovom brdu i još jedan uzbudljiv trijumf branioca titule ovog marta.

Ekipa Miodraga Božovića vodila je na stadionu "brđana" 2:0, pa 3:2, ali je domaćin u oba navrata uspevao da izjednači. Poslednji gol Zvezde, hitac Dušana Anđelkovića, odlučio je pitanje pobednika u 87. minutu i stavio tačku na dramatičan meč.

ČUKARIČKI - ZVEZDA 3:4 (1:2)

Trener crveno-belih istakao je značaj ovog uspeha, kojim je njegov tim sačuvao šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Pobeda jeste od veoma velike važnosti. Ovo nije Čukarički iz prvog dela sezone, već je ovo potpuno druga ekipa, koja može da pobedi bilo koga. Izvanredno smo otvorili utakmicu, mogli smo da rešimo sve nedoumice u prvom poluvremenu, ali smo napravili par gluposti i došli u situaciju da se do kraja borimo za rezultat", izjavio je Božović za TV Arena sport.

Šef struke domaćina Nenad Lalatović dva puta je ponovio ocenu da je Čuka samu sebe pobedila.

"Moja ekipa je pokazala karakter. Zvezda je vodila, mi smo se svaki put vraćali, izjednačavali i na kraju ostaje žal zbog načina na koji smo primali golove. Danas smo pobedili sami sebe. Postigli smo tri pogotka i propustili veliku šansu, zicer pri rezultatu 3:3. Posle toga je usledila kazna. Zameram igračima što su ušli smušeno, pustili Zvezdu da igra, primili brzi gol, što zadnja linija nije dobro stajala... Nezadovoljan sam što smo sami sebe pobedili", dodao je bivši trener Zvezde, pod kojim je Čuka ovog proleća četiri pobede i remi. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC