• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vest za Srbiju i užasna scena

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih igrača sveta dobio je opomenu zbog koje neće doputovati u Beograd, a dva minuta kasnije izgleda da su se još dvojica igrača eliminisala iz kombinacije za duele sa Srbijom u kvalifikacijama.

Kada se 11. juna u Beogradu, u derbiju Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, budu sastali Srbija i Vels, gosti će biti bez najboljeg fudbalera i jednog od najopasnijih igrača današnjice.

Italijanski arbitar Nikola Ricoli s pravom je Garetu Bejlu pokazao žuti karton zbog starta na Džona Ošeja, u 68. minutu utakmice u Dablinu između Republike Irske i Velsa, što je automatski značilo da će zvezda Real Madrida morati da pauzira u narednom, 6. kolu kvalifikacijam, a to je spletom okolnosti upravo utakmica Velšana sa "orlovima".

I ne samo to…

Dva minuta posle Bejlove rasprave sa Ricolijem, Nil Tejlor pogibeljnim startom teško je povredio pouzdanog desnog beka Irske, Šimusa Kolmena, kojem je sasvim izvesno naneo prelom noge.

Dok su Kolmena iznosili sa terena, a saigrači mu sklanjali pogled sa povređene noge, postalo je jasno da ni Tejlor, a najverovatnije ni Kolmen, neće igrati protiv Srbije.

Jer, posle Velsa, našu reprezentaciju 5. septembra očekuje i meč sa Irskom u Dablinu, tako da su male šanse da pouzdani bek Evertona do tada zaleči strašnu povredu.

Sve ovo se odigralo pri rezultatu 0:0, koji bi bio po meri "orlova". Oni su ranije u petak pobedili Gruziju u gostima rezultatom 1:3 i izbili na čelo Grupe D.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC