• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRUPA: Biće „tvrdo“ protiv Želje

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe dočekaće u nedjelju, od 17.00 časova, lidera na tabeli Premijer lige BiH, sarajevski Željezničar.

Klub sa Grbavice bi eventualnim trijumfom stigao na korak od osvajanja titule šampiona, ali i domaćin iz banjalučkog predgrađa bi uz malo sreće mogao do plasmana u Evropu pod uslovom da Sarajevo osvoji Kup BiH.

Trener domaćih Slobodan Starčević je izrazio nadu da će u četvrtom međusobnom dvoboju Krupa uspjeti da izbjegne poraz od Želje.

„Bod osvojen u Bijeljini dao nam je dodatni stimulans da se što bolje pripremimo za susret sa liderom na tabeli u kojem želimo da nastavimo niz neporaženosti. Utakmica sa Željezničarom biće pravi praznik u Krupi na Vrbasu i bilo bi jako lijepo kada bi nakon četiri dobra rezultata nastavili pobjedom protiv zaista velikog protivnika. Ali, mi za razliku od rivala, nemamo nikakav imperativ, dok je ovo za Željezničar možda i ključna utakmica u borbi za titulu. Zato i očekujem jedan tvrd meč, možda ne lijep, ali sa dosta taktičkog nadmudrivanja“, rekao je trener Krupe, a prenio klupski sajt.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Starčević neće moći da računa na kapitena Aleksandra Vukotića, koji će pauzirati zbog tri žuta kartona.

„Za nas je to veliki hendikep, ali vjerujem da možemo da nađemo dostojnu zamjenu za njega. Raduje i što je iskusni Denis Čomor počeo sa treninzima i njegov nastup bi nam donio dosta jer je u pitanju igrač koji ima mnogo ovakvih utakmica u nogama“, dodao je šef struke ekipe iz Krupe na Vrbasu.

Pouzdani štoper Radosav Aleksić naglasio je da će Krupa igrati bez straha protiv Željezničara.

„Naravno, očekuje nas teška utakmica jer je Željezničar prvi i dolazi u Krupu na Vrbasu da ostvari pobjedu koja bi mu na kraju donijela titulu. Sa druge strane, mi smo u nizu od četiri susreta bez poraza, remizirali smo sa Zrinjskim i Sarajevom, i ne vidim zašto bi sada trebali da se bojimo Željezničara. Sa njima smo ove godine odigrali tri utakmice, sve tri su bile na jednu loptu, rival je imao više sreće, pa mislim da je sada zaista red da i nas napokon pogleda sportska sreća“, izjavio je Aleksić.

Takođe, neće biti pritiska zbog dolaska sarajevskih navijača.

„Iako će gostujući navijači vjerovatno biti glasniji, nas to ne brine previše. Znamo da imamo podršku naše publike koja zna da gleda fudbal i da nagradi svaki dobar potez, bilo nas bilo naših protivnika. Uostalom, pune tribine garantuju spektakl na terenu i nema fudbalera koji ne voli da igra u takvom ambijentu“.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC