• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Ne znam da li ostajem u Želji

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri sarajevskog Željezničara završili su sezonu pobjedom nad Radnikom 2:1 (0:1) u posljednjem kolu Lige za šampiona Bosne i Hercegovine.

 Željezničar - Radnik 2:1, izjave, Slavko Petrović, Mladen Žižović Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener gostujućeg sastava Mladen Žižović čestitao je Slavku Petroviću na visokoj poziciji u prvenstvu.

"Čestitao bih mom nekadašnjem treneru na osvojenom drugom mjestu. S obzirom da je došao u jednu sredinu gdje se očekuju dobri rezultati, on je to napravio iako mediji to drugačije prenose. Na poluvremenu smo imali zasluženu prednost, ali nismo izdržali u drugom dijelu. Poslije se utakmica sama otvorila gdje smo mi zbog fizičke spreme pojedinih igrača primili gol. Čestitao bih Željezničaru na osvojenom drugom mjestu", kazao je Žižović.

Slavko Petrović je izjavio da je njegova ekipa zasluženo osvojila tri boda.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili današnju utakmicu. Imali smo maksimalno motivisanog protivnika. Mogli smo ranije riješiti utakmicu. Cilj je bio pobjedom se oprostiti od gledalaca. Ovo što je danas bilo tu to su istinski gledaoci koji vole ovaj klub", kazao je Petrović vidno razočaran posjetom na "Grbavici".

Petrović se zahvalio igračima Radnika na fer i korektnoj igri.

Trener domaćih Slavko Petrović istakao je da je iza njega turbulentna sezona.

"Svi mi znamo da smo gubitkom titule gubitnici ove sezone. To je nama jasno, ali ne može se osporiti da je ova ekipa uzela 56 bodova. S tim prosjekom si bez konkurencije šampion. Ostali su sljedeći koraci da Uprava donese svoje zaključke i da se što hitnije pređe u prelazni rok jer za mjesec dana počinju kvalifikacije za Ligu Evrope, tako da igračima ostaje malo vremena za regeneraciju od ove jako teške sezone", kazao je Petrović.

O igračima koji će napustiti klub Petrović nije želio govoriti.

"Ja o tome sigurno ne bih sada govoroio. Ne znam ni da li ja ostajem. To će se saznati kroz par dana. Uprava ima moje želje i to će se usaglašavati u narednim danima", istakao je Petrović.

Strijelac prvog gola Ivan Lentrić ružno se ponio prema navijačima nakon čega je uslijedila reakcija navijača, ali i trenera Petrovića koji je najboljeg strijelca ekipe izbacio iz tima.

"Prvo sigurno nije korektno od strane pojedinih navijača koji vrijeđaju prvog strijelca lige. Međutim, još je manje korektno, ako su mu oproštene neke s tvari nakon Širokog Brijega i s treninga onda je morao ćutiti", kazao je Petrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC