• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepe vesti za crno-bele: Leo će igrati za Partizan

Autor mondo.rs

Vučelić i Vazura posle nekoliko dugih i teških razgovora sa Čelukom postigli su dogovor o tome da Leonardo i naredne sezone nosi crno-beli dres, ali... ima i jedno "ali".

 Lepe vesti za crno-bele: Leo će igrati za Partizan Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

/od reportera Monda sa Zlatibora/

I dalje je neformalno, ali…

...svi su izgledi da će Leonardo da Silva Souza i naredne sezone igrati u Partizanu.

Čelnici šampiona Srbije, predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura boravili su prethodnih dana u Barseloni gde su više puta razgovarali sa menadžerom brazilskog fudbalera, Rusom Dimitrijem Čelukom.

Oni su po povratku u Srbiju, odnosno na Zlatibor, doneli dobre vesti treneru Miroslavu Đukiću!

/PARTIZAN I ČELSI SE DOGOVORILI - STIŽE POJAČANJE/

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da su Vučelić i Vazura postigli dogovor sa Čelukom oko toga da je za Leonarda najbolje da i naredne sezone nosi crno-beli dres, kao i finansijske uslove pod kojima je tako nešto izvodljivo, tako da bi ofanzivni vezista trebalo da se pojavi u Beogradu krajem sledeće nedelje kada iskoristi produženi odmor koji je dobio od bivšeg trenera, Marka Nikolića.



Prethodnih dana mnogo toga pisalo se o Leonardovom (ne)ostanku u Partizanu, tema je bila i visina njegovih primanja, a prema saznanjima MONDA na tom polju postignut je dogovor dve strane prema kojem će Leonardu pripasti (zaslužena) povišica u odnosu na platu iz prve sezone ugovora.

Leonardo je u sezoni 2016/17 postigao 26 golova, uz pet asistencija, na 38 mečeva za Partizan i bio jedan od ključnih igrača u pohodu na "duplu krunu".

Leonardo i Partizan imaju ugovor do leta 2019. godine, u kojem nezvanično postoji klauzula nalik otkupnoj, koja Čeluku ostavlja mogućnost da odvede Brazilca u drugi klub ukoliko se pojavi ponuda od 2,5 miliona evra i jača.

Utoliko, verbalni dogovor o tome da je za Leonarda najbolje da ostane u Humskoj nije i garant da će vešti fudbaler odigrati celu sezonu za Partizan, jer u ovakvim situacijama stvari mogu da se promene preko noći.

Novi trener šampiona Srbije Miroslav Đukić trebalo bi u subotu uveče da dočeka dvojicu fudbalera, povratnika u tim, Danila Pantića i levog beka, Mohameda El Monira, koji je takođe dobio nešto duži odmor od ostalih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC